Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wymiana "cukierków", Gdańsk.

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Wymiana "cukierków", Gdańsk.

Szukam dobrego i w miarę taniego warsztatu, w którym można wymienić duże "cukierki", civic 1,4is 5d 97.

kolego to jest proste zadanie dla mechanika u mnie wystarczyl mlotek 3kg zeby je wybic z wachacza obeszlo sie bez prasy tak samo jak ich zamontowanie

Comment

Chyba nie bardzo się rozumiemmy, chodzi mi o całą naprawę czyli oddaję samochód do warsztatu, ewentualnie kupuję części o ile nie zrobi tego mechanik, na koniec płacę i odbieram zrobiony samochód.

Comment

Na drugi raz pisz w odpowiednich działach bo będe kasował........

Tak jak pisze jump-wolałbym to zrobić sam i mieć pewność,że jest dobrze zrobione.Jeśli nie satysfakcjonuje Cie ta odpowiedż,zapytam admina H3M i podam coś konkretnego
        ビートル ジョン

Comment

Drogi PREZESIE, uważam że przenoszenie postów jest nie fair. Zobacz sobie, proszę jak często odwiedzane jest forum z serwisami a jak często techniczne. Na forum technicznym na pewno szybciej uzyskałbym radę, tym bardziej że tam logują się użytkownicy konkretnej generacji. Poza tym nie popełniłem żadnego przestępstwa, że grozisz mi kasowaniem i muszę też zauważyć że na technicznym pojawiają się posty podobnej treści i tam pozostają szeroko dyskutowane, może nie są z Gdańska...Pozdawiam szanownego PREZESA.

Przypominam koledze nikt ci nie grozi kasowaniem lecz czysta formalność regulaminowa i na ten temat nie ma dyskusji
          Last edited by vandarko; 14-09-2009, 16:00.

Comment

Widzę że tu żadnej porady nie znajdę, no bo i od kogo jak tu nikt nie czyta, ale nie ja tu rządzę...

Comment

Widocznie nie ma nikogo na forum kto robił to w Gdańsku albo nikt w Gdańsku nie jest godny polecenia... Albo poczekaj może i wykaż się cierpliwością to ktoś może Ci wpisze.
              Moja była: Honda CRX del Sol VTi B16A2

Moja była: Honda Civic '92 EG8 1.5 (D15B7) automat (V gen) sedan 4D wer. USA

TPGarage - MECHANIKA - DIAGNOSTYKA - KLIMATYZACJA - WULKANIZACJA - SPAWANIE TIG/MIG - SPAWANIE PLASTIKÓW - PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH

PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH - WARSZAWA I OKOLICE

OGLĘDZINY SAMOCHODÓW PRZEZ ZAKUPEM - WARSZAWA I WOJ. MAZOWIECKIE

Comment

Working...
              X