Witam. Poleci ktoś dobrego i w miare taniego lakiernika w Krakowie ?? Do pomalowania mam dwa nadkola z tyłu i dolne części obu drzwi i przedniego nadkola, o dziwo problem występuje tylko z jednej strony. Po stronie pasażera nie ma śladu rdzy. Pomoże ktoś?? Nie chce oddać samochodu komuś, po kim trzeba będzie poprawiać za pół roku. Civic 97- po lifcie, Hatchback.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Lakiernik w Krakowie
Collapse
X
-
Kolego jak nie chcesz poprawiać to kup reparaturki nadkoli jeżeli tylko one są zgniłe bo nawet jak ktoś nie wiadomo jak będzie się starał żeby ci wyczyścić i zrobić to i tak to wyjdzie bo juz było na tej blasze. Więc polecam reparaturki i malowanie dopiero.
-
Jptaku25
Podaj namiary na warsztat w temacie w dziale Malopolskie zamiast pisac w kilku postach.The 1st. - EJ9
The 2nd. - ES7
The 3rd. - FD7
The 4th. - CU2
------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------
Comment
-
Aktualizacja, ktoś poleci dobrego lakiernika - Kraków, okolice?
Comment
-
Jacek Ciepły, Zaremby 5, Prądnik Biały - robiłem u gościa i szkody parkingowe i gorsze akcje w civicu 7 generacji. A teraz powłokę w ciffie 2016r.
Jedyny minus to umówienie się - ale to akurat najlepsza rekomendacja - terminy ma na 2 tygodnie.
tel - 12 415 16 30
Pozdr
Comment
-
A co planujesz zrobić? Dziś zadzwoniłem do nich i wstępnie wycenił mi odświeżenie lakieru + poprawki blacharskie nadkoli na 10k PLN.
Wydaje mi się, że lekko licząc 2x za dużo, nawet jak by po 400 za element policzył to by tyle nie wyszło, bo ~5200 + blacharka.
Chyba, że się rzeczywiście tak ceni?? Możesz przybliżyć swoje plany i wycenę jaką dostałeś?
Z góry dziękuję.
Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Mogę polecić już tu polecany zakład:
Jacek Ciepły, Zaremby 5, Prądnik Biały
tel - 12 415 16 30 lub +48601213178
Malowałem u niego kilka elementów, zna się na robocie, podpowie, doradzi.
Drugi zakład to:
Wątor Rafał. Blacharstwo. lakiernik. Mechanik samochodowy
Igołomska 53, 31-998 Kraków
506 022 312
Również solidna firma.
Comment
Comment