Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Lakiernik w Krakowie

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Lakiernik w Krakowie

Witam. Poleci ktoś dobrego i w miare taniego lakiernika w Krakowie ?? Do pomalowania mam dwa nadkola z tyłu i dolne części obu drzwi i przedniego nadkola, o dziwo problem występuje tylko z jednej strony. Po stronie pasażera nie ma śladu rdzy. Pomoże ktoś?? Nie chce oddać samochodu komuś, po kim trzeba będzie poprawiać za pół roku. Civic 97- po lifcie, Hatchback.
    Last edited by undek; 22-03-2011, 23:39.

Kolego jak nie chcesz poprawiać to kup reparaturki nadkoli jeżeli tylko one są zgniłe bo nawet jak ktoś nie wiadomo jak będzie się starał żeby ci wyczyścić i zrobić to i tak to wyjdzie bo juz było na tej blasze. Więc polecam reparaturki i malowanie dopiero.

Comment

Reperaturki obowiązkowo i z tego sobie zdaję sprawę ale sam niestety tego nie zrobię :/

Comment

witam

jezeli potrzebujecie blacharza lub lakiernika to piszcie na PW znam dwoch chlopakow znaja sie porzadnie na rzeczy malowalem Hanie i naprawde moge polecic!!!!!!

Comment

Jptaku25

Podaj namiary na warsztat w temacie w dziale Malopolskie zamiast pisac w kilku postach.
          The 1st. - EJ9
          The 2nd. - ES7
          The 3rd. - FD7
          The 4th. - CU2
          ------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------

Comment

Polecam w Trojanowicach k/Krakowa -Zielonki Warszawski Marek - tanio solidnie

Comment

Lakiernik przy ul. Bursztynowej w krakowie. Zajebisty gosciu terminy na kilka miesiecy do przodu.!
              12 415 37 15
              ul. Bursztynowa 8, Kraków
              Proszę bardzo

Comment

Podbijam temat, zna ktoś dobrego lakiernika ?

Comment

Aktualizacja, ktoś poleci dobrego lakiernika - Kraków, okolice?
                  Moja Hondzia http://www.civicforum.pl/showthread....-Blue-Metallic

Comment

Jacek Ciepły, Zaremby 5, Prądnik Biały - robiłem u gościa i szkody parkingowe i gorsze akcje w civicu 7 generacji. A teraz powłokę w ciffie 2016r.
                    Jedyny minus to umówienie się - ale to akurat najlepsza rekomendacja - terminy ma na 2 tygodnie.
                    tel - 12 415 16 30
                    Pozdr

Comment

Witam.

A tego lakiernika ktoś testował??

AUTO-LAKIERNIA s.c. Bogdan, Małgorzata Malina
                      Szymona Marycjusza 8, 31-651 Kraków
                      692 202 580

Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka

Comment

Dlugie terminy w wrześniu ustawiłem się z moja toyota na styczeń 2020 ;]

Comment

A co planujesz zrobić? Dziś zadzwoniłem do nich i wstępnie wycenił mi odświeżenie lakieru + poprawki blacharskie nadkoli na 10k PLN.

Wydaje mi się, że lekko licząc 2x za dużo, nawet jak by po 400 za element policzył to by tyle nie wyszło, bo ~5200 + blacharka.

Chyba, że się rzeczywiście tak ceni?? Możesz przybliżyć swoje plany i wycenę jaką dostałeś?

Z góry dziękuję.

Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka

Comment

Robiłem malowanie maski, błotników i zderzaka wraz z przespawaniem pasa przedniego i złożeniem przodu po pocałunku z barierką. Warsztat ponoć drogi wziął 2.5k. Greg auto, obok toru Miedziana Góra
                            pod Kielcami w miejscowości Tumlin.

Comment

Mogę polecić już tu polecany zakład:

Jacek Ciepły, Zaremby 5, Prądnik Biały
                              tel - 12 415 16 30 lub +48601213178

Malowałem u niego kilka elementów, zna się na robocie, podpowie, doradzi.

Drugi zakład to:

Wątor Rafał. Blacharstwo. lakiernik. Mechanik samochodowy

Igołomska 53, 31-998 Kraków
                              506 022 312

Również solidna firma.
                              Moja Hondzia http://www.civicforum.pl/showthread....-Blue-Metallic

Comment

Working...
                              X