Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Dobry warsztat Warszawa

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Dobry warsztat Warszawa

Witam,godnym polecenia jest warsztat mechaniczno-elektryczny AUTOMAX SERVICE.Warsztat mieści się na ulicy Siennickiej 48 (Grochów).Prowadzi go pan.Jarek doświadczony mechanik(pracował klika lat w aso Toyoty i 4 lata w aso Auto West Hondy).Pozostały zespół to elektryk pan.Rysio(razem z właścicielem pracował w Honda Auto West).Pan Rysio jest trochę powolny ale bardzo zdolny zna swój fach(robił mi czujniki parkowania,wymieniał radio i głośniki ,domykanie szyb a co najważniejsze zrobił mi 4 rodzaje zabezpieczeń w moim Hondzie Civic VIII 4D )Elektryk jest swojego rodzaju dłubaczem jak się uprze to będzie robił aż zrobi.Warsztat jest dość dobrze wyposażony i przygotowany do fachowych napraw.Ceny mają przystępne.A to telefon do warsztatu 666 989 782.
    Last edited by jockow; 27-10-2011, 20:49.

heja, jeśli warsztat w Warszawie to tylko Auto Conrad - świetny serwis i bardzo fachowa obsługa. Jezdze do nich juz dlugo. Ostatni wymienilem opony na zimowki, moze stroche za wczesnie, bo znow sie ociepla, ale przynajmniej jedna czynnosc z glowy

link do ich oferty:

Comment

Witam.Potwierdzam AUTOMAX z siennickiej super fachowcy.Miałem z moją hanią(VII-gen.1.7 cdti) kilka problemów usuneli,naprawili i śmiga.Ceny są ok.Naprawdę polecam,bo z tym moim modelem hondy są nie małe problemy,a tu prosze zrobione i jeździ.Naprawde warto.Jeszcze dodam,że kolega Jarek jest bardzo komunikatywny i spoko gość.
      Witam.Była V,VII,teraz jest VIII coupe.

Comment

Mam pytanie apropo tego AUTOMAX SERVICE. Niedlugo kupuje Civica i chce zalozyc do niego jakies niestandradowe zabezpieczenie typu immobilaizer itp. Wiem ze to co fabrycznie jest nic nie daje..złodzieja napewno nie odstraszy. I teraz czy oni tam cos takiego robia? jak tak to co i za ile? I czy w nowym aucie na gwarancji normalnie moge takie rzeczy zakladac?

Teraz patrze ze niby nowe civici maja juz immobilajzer ale ja i tak bede chcial cos nietypowego zalozyc zeby utrudnic zadanie złodziejom aut.
        Last edited by Flacha; 05-11-2012, 07:44.

Comment

Zamieszczone przez jockow Zobacz posta
          Witam,godnym polecenia jest warsztat mechaniczno-elektryczny AUTOMAX SERVICE.Warsztat mieści się na ulicy Siennickiej 48 (Grochów).Prowadzi go pan.Jarek doświadczony mechanik(pracował klika lat w aso Toyoty i 4 lata w aso Auto West Hondy).Pozostały zespół to elektryk pan.Rysio(razem z właścicielem pracował w Honda Auto West).Pan Rysio jest trochę powolny ale bardzo zdolny zna swój fach(robił mi czujniki parkowania,wymieniał radio i głośniki ,domykanie szyb a co najważniejsze zrobił mi 4 rodzaje zabezpieczeń w moim Hondzie Civic VIII 4D )Elektryk jest swojego rodzaju dłubaczem jak się uprze to będzie robił aż zrobi.Warsztat jest dość dobrze wyposażony i przygotowany do fachowych napraw.Ceny mają przystępne.A to telefon do warsztatu 666 989 782.
          Witam mój ulubiony warsztat Automax Service zmienił adres teraz mieści się na ul Pszczyńskiej 35 jest to przy skrzyżowaniu ulicy Radzymińskiej i Łodygowej na Zaciszu.Byłem w nowym miejscu na regulacji zaworów i wymianie skrzeczącej pompy sprzęgła jak zwykle fachowa naprawa.

Zrobią Ci zabezpieczenie jakieś nietypowe takie są najlepsze.P.S sorry że tak pózno piszę.
          Last edited by Karl1985; 25-05-2013, 18:31. Powód: Opcja edycji się kłania

Comment

Ja odwiedzam warsztat w ok. Warszawy. Warsztat nazywa się Bekamar. Uderzam tam, bo wiem że zawsze zrobią dobrze. Przy czym cenowo też jest ok. Naprawdę polecam - https://bekamar.com.pl

Comment

POTWIERDZAM
              Pan Jarek jest naprawdę świetnym fachowcem.
              Ma duże doświadczenie w serwisowaniu samochodów marki HONDA i nie tylko.
              uważam że ceny ma konkurencyjne, uważam że jeśli coś ma być dobrze zrobione, to nie warto szukać najtańszego serwisu ale takiego w którym pracuje osoba z doświadczeniem.
              uwaga: AUTOMAX Service zmienił adres teraz mieści się na ul Pszczyńskiej 35 jest to przy skrzyżowaniu ulicy Radzymińskiej i Łodygowej

Adres
              Warszawa, ul. Pszczyńska 35
              kontakt: 666 989 782

mapka dojazdu:

Last edited by Lnyga; 10-07-2013, 21:55.

Comment

Czy znacie jakiś dobry warsztat do Hond z drugiej strony Wisły? Bardziej Bemowo, Wola itp?
                Moje EP4
                http://www.civicforum.pl/showthread....P4-by-Ciri-%29

A czy Ty odwiedziłeś już dzisiaj naszą stronę na Facebook?

https://www.facebook.com/Civicforumpl

Comment

połączenia komunikacyjne z Radzymińską są bardzo dobre
                  autobus 190 kursuje co kilka minut.
                  odjeżdża od Media Markt przy ul. Górczewskiej.

więc oddajesz samochód i autobusem do domu,
                  ewentualnie czekasz na miejscu

naprawa wymiana trwa krótko bo Pan Jarek zna się na rzeczy !

Comment

Zamieszczone przez Ciribati Zobacz posta
                    Czy znacie jakiś dobry warsztat do Hond z drugiej strony Wisły? Bardziej Bemowo, Wola itp?
                    Nie przez przypadek podaje powyższy post.Za namową Ciribati skorzystałem z usługi warsztatu mieszczącego się pod Warszawą i nie żałuje
                    Auto-MAR
                    05-082Kwirynów
                    Stare Babice Pohulanka 40
                    tel.501847294
                    Warsztat prowadzony jest przez użytkownika naszego forum nick marcinspec1.Usługa wymiany tulei wahacza itd.wykonana w sposób profesjonalny a zarazem w przystępnej cenie(z rabatem za forum) Może to być warsztat jako alternatywa dla innych warsztatów z których usług nie do końca byliśmy zadowoleni. Z całą pewnością z usług Marcina ponownie skorzystam.

Comment

Również polecam automax - konkretny mechanik, rozumie potrzeby kierowcy i nie truje głupot, jak trzeba podkręcić auto na poziom laserów uśmiecha się i podwija rękawy. Serwisuję u niego Civic i Accorda.

Comment

Info przy okazji tematu Automax, przenieśli się z Pszczyńskiej na Grochowską 301/305.

Comment

cześć,
                          potwierdzam , serwis jest przy Grochowskiej na terenie Perkuna. Jadę tam usunąć skrzypiące sprzęgło )

Comment

Zamieszczone przez tomek64 Zobacz posta
                            cześć,
                            potwierdzam , serwis jest przy Grochowskiej na terenie Perkuna. Jadę tam usunąć skrzypiące sprzęgło )
                            Grochowska 301/305 nie na terenie Perkun tylko Perun,pozdrawiam.

Comment

Auto max

ano racja, zawsze mi się myli

Comment

Working...
                              X