Witam,godnym polecenia jest warsztat mechaniczno-elektryczny AUTOMAX SERVICE.Warsztat mieści się na ulicy Siennickiej 48 (Grochów).Prowadzi go pan.Jarek doświadczony mechanik(pracował klika lat w aso Toyoty i 4 lata w aso Auto West Hondy).Pozostały zespół to elektryk pan.Rysio(razem z właścicielem pracował w Honda Auto West).Pan Rysio jest trochę powolny ale bardzo zdolny zna swój fach(robił mi czujniki parkowania,wymieniał radio i głośniki ,domykanie szyb a co najważniejsze zrobił mi 4 rodzaje zabezpieczeń w moim Hondzie Civic VIII 4D )Elektryk jest swojego rodzaju dłubaczem jak się uprze to będzie robił aż zrobi.Warsztat jest dość dobrze wyposażony i przygotowany do fachowych napraw.Ceny mają przystępne.A to telefon do warsztatu 666 989 782.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Dobry warsztat Warszawa
Collapse
X
-
heja, jeśli warsztat w Warszawie to tylko Auto Conrad - świetny serwis i bardzo fachowa obsługa. Jezdze do nich juz dlugo. Ostatni wymienilem opony na zimowki, moze stroche za wczesnie, bo znow sie ociepla, ale przynajmniej jedna czynnosc z glowy
link do ich oferty:
-
Witam.Potwierdzam AUTOMAX z siennickiej super fachowcy.Miałem z moją hanią(VII-gen.1.7 cdti) kilka problemów usuneli,naprawili i śmiga.Ceny są ok.Naprawdę polecam,bo z tym moim modelem hondy są nie małe problemy,a tu prosze zrobione i jeździ.Naprawde warto.Jeszcze dodam,że kolega Jarek jest bardzo komunikatywny i spoko gość.Witam.Była V,VII,teraz jest VIII coupe.
Comment
-
Mam pytanie apropo tego AUTOMAX SERVICE. Niedlugo kupuje Civica i chce zalozyc do niego jakies niestandradowe zabezpieczenie typu immobilaizer itp. Wiem ze to co fabrycznie jest nic nie daje..złodzieja napewno nie odstraszy. I teraz czy oni tam cos takiego robia? jak tak to co i za ile? I czy w nowym aucie na gwarancji normalnie moge takie rzeczy zakladac?
Teraz patrze ze niby nowe civici maja juz immobilajzer ale ja i tak bede chcial cos nietypowego zalozyc zeby utrudnic zadanie złodziejom aut.Last edited by Flacha; 05-11-2012, 07:44.
Comment
-
Zamieszczone przez jockow Zobacz postaWitam,godnym polecenia jest warsztat mechaniczno-elektryczny AUTOMAX SERVICE.Warsztat mieści się na ulicy Siennickiej 48 (Grochów).Prowadzi go pan.Jarek doświadczony mechanik(pracował klika lat w aso Toyoty i 4 lata w aso Auto West Hondy).Pozostały zespół to elektryk pan.Rysio(razem z właścicielem pracował w Honda Auto West).Pan Rysio jest trochę powolny ale bardzo zdolny zna swój fach(robił mi czujniki parkowania,wymieniał radio i głośniki ,domykanie szyb a co najważniejsze zrobił mi 4 rodzaje zabezpieczeń w moim Hondzie Civic VIII 4D )Elektryk jest swojego rodzaju dłubaczem jak się uprze to będzie robił aż zrobi.Warsztat jest dość dobrze wyposażony i przygotowany do fachowych napraw.Ceny mają przystępne.A to telefon do warsztatu 666 989 782.
Zrobią Ci zabezpieczenie jakieś nietypowe takie są najlepsze.P.S sorry że tak pózno piszę.
Comment
-
Ja odwiedzam warsztat w ok. Warszawy. Warsztat nazywa się Bekamar. Uderzam tam, bo wiem że zawsze zrobią dobrze. Przy czym cenowo też jest ok. Naprawdę polecam - https://bekamar.com.pl
Comment
-
POTWIERDZAM
Pan Jarek jest naprawdę świetnym fachowcem.
Ma duże doświadczenie w serwisowaniu samochodów marki HONDA i nie tylko.
uważam że ceny ma konkurencyjne, uważam że jeśli coś ma być dobrze zrobione, to nie warto szukać najtańszego serwisu ale takiego w którym pracuje osoba z doświadczeniem.
uwaga: AUTOMAX Service zmienił adres teraz mieści się na ul Pszczyńskiej 35 jest to przy skrzyżowaniu ulicy Radzymińskiej i Łodygowej
Adres
Warszawa, ul. Pszczyńska 35
kontakt: 666 989 782
mapka dojazdu:
Last edited by Lnyga; 10-07-2013, 21:55.
Comment
-
Czy znacie jakiś dobry warsztat do Hond z drugiej strony Wisły? Bardziej Bemowo, Wola itp?Moje EP4
http://www.civicforum.pl/showthread....P4-by-Ciri-%29
A czy Ty odwiedziłeś już dzisiaj naszą stronę na Facebook?
https://www.facebook.com/Civicforumpl
Comment
-
połączenia komunikacyjne z Radzymińską są bardzo dobre
autobus 190 kursuje co kilka minut.
odjeżdża od Media Markt przy ul. Górczewskiej.
więc oddajesz samochód i autobusem do domu,
ewentualnie czekasz na miejscu
naprawa wymiana trwa krótko bo Pan Jarek zna się na rzeczy !
Comment
-
Zamieszczone przez Ciribati Zobacz postaCzy znacie jakiś dobry warsztat do Hond z drugiej strony Wisły? Bardziej Bemowo, Wola itp?
Auto-MAR
05-082Kwirynów
Stare Babice Pohulanka 40
tel.501847294
Warsztat prowadzony jest przez użytkownika naszego forum nick marcinspec1.Usługa wymiany tulei wahacza itd.wykonana w sposób profesjonalny a zarazem w przystępnej cenie(z rabatem za forum) Może to być warsztat jako alternatywa dla innych warsztatów z których usług nie do końca byliśmy zadowoleni. Z całą pewnością z usług Marcina ponownie skorzystam.
Comment
-
Zamieszczone przez tomek64 Zobacz postacześć,
potwierdzam , serwis jest przy Grochowskiej na terenie Perkuna. Jadę tam usunąć skrzypiące sprzęgło)
Comment
Comment