Byłem u chłopaków z kontrolką v-tec i nie żałuję, robią to porządnie. Gorąco polecam chłopaków z PSGarage Piastów !!!
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Warsztat "TPGarage" Piastów - (między Warszawą a Pruszkowem)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Też zawitałem, jak najbardziej pozytywna ocena. Podstawiłem rano, wracając z pracy odebrałem :]
Comment
-
Ja serwisuje w PS garage obydwie swoje hondy i jak najbardziej jestem zadowolony,Dużo części blacharskich do marki Honda ! Accord, CRV, HRV, FRV, Jazz, Civic V, VI, VII, VIII gen. Type r i inne wiecej inf. 513-141-076, jak również na prive. Zapraszam.
Comment
-
witam, musze napisać MEGA POZYTYWA (nie krzycze) dla kolegów, dzieki łukaszowi skonczyłem mini me na silniku D15B2 i sam przerabiałem wiązke, łukasz pomagał przez tel i udało sie, z małymi problemami ale auto odpaliło i juz jezdzi, jeszcze tylko strojenie i gotowe, wielkie dzieki, kiedys wpadne na odwiedziny to sobie pogadamy. pozdrawiam was chłopaki
Sebastian moje GG 10836239 masz problem to pisz lub dzwon 604-593-463
Remonty główne silników, specjalizacja Honda civic, inne hondy również, zostawiasz auto do naprawy a odbierasz gotowe do jazdy, czesci jakich tylko zechcesz firm, ja zakładam tylko najwyższą półkę ale na życzenie mogą byc inne
Comment
-
POZYTYW mega pozytyw, za to co robia chlopaki, jezdze do nich juz od dluzszego czasu i zawsze zadowolony, zdecydowalem sie napisac tego pozytywa ze wzgledu na to co zrobili, bylem wczesniej u kilku bardzo znanych tunerow i nikt nie wiedzial co jest, pojechalem do PS GARAGE, i w przeciagu 20min dostalem odpowiedz co i jak, nastepnego dnia auto bylo juz zrobione, mimo ze mam hektar drogi do chlopakow i tak jezdze i jezdzic bedeDużo części blacharskich do marki Honda ! Accord, CRV, HRV, FRV, Jazz, Civic V, VI, VII, VIII gen. Type r i inne wiecej inf. 513-141-076, jak również na prive. Zapraszam.
Comment
-
Mam pytanko, jest tu może gdzieś jakiś wstępny cennik? Jeśli nie to proszę, powiedzcie mi ile sobie życzycie za wymianę silnika z 1.3 na 1.5 w civic5g + koszty silnika i znalezienia go (grunt, żeby był dobry stan)
Na stronie macie o swapie silnika 1,3 do 1,5 ale nie ma info czy to za samą wymianę czy jak.Last edited by arbi; 03-08-2011, 14:49.
Comment
-
arbi takie sprawy to chyba raczej PW albo tel.... (ale z tego co wiem, teraz PSGarage na urlopie jest, do połowy sierpnia, czy jakoś tak)
Comment
-
Wielki i 100% zasłużony pozytyw.
Panowie znają się na robocie.
Dobrze, szybko, sprawnie i za uczciwe pieniądze, więc czego można jeszcze chcieć więcej oddając samochód do warsztatu mechanicznego?
A bym zapomiał, atmosfera w https://www.psgarage.cba.pl/psgarage przypomina spotową atmosferę WPR Squad'u. Kto był, ten wie o co cho.
Szczerze polecam doświadczyć na własnej skórze.
Comment
Comment