Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Warsztat "TPGarage" Piastów - (między Warszawą a Pruszkowem)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Warsztat "TPGarage" Piastów - (między Warszawą a Pruszkowem)

rx6nwwzk2y7r_t.jpg

Ja (przemo-wb) oferuję usługi w zakresie napraw i obsługi okresowej (pogwarancyjnej) marki Honda.
    Warsztat mieści się w Piastowie (między Warszawą, a Pruszkowem) na ulicy Kasprowicza 10A.

Informacja - o czym powinien wiedzieć klient:
    1. Części kupuje klient lub TPGarage wyłącznie po wcześniejszym przekazaniu środków i uzgodnieniu zakresu napraw.
    2. Istnieje możliwość zostawienia autka i późniejszego odbioru.
    3. Klubowicze naszego forum jak i stali klienci otrzymują 5% zniżki na robociznę (roboczogodzina). Klubowicze, którzy są stałymi klientami mają w sumie 10% zniżki.
    4. O promocjach specjalnych TPGarage poinformuje w dziale dla klubowiczów na forum - proszę zaglądać !
    5. TPGarage pracuje w dniach: pon-pt 9-18.

UWAGA - Preferowany kontakt telefoniczny.

Kontakt: Przemo_wb (Przemek) - 505 757 759

Poniżej zamieszczam zakres usług.

SPAWANIE METODĄ TIG (stal, stal nierdzewna, aluminium)

Wymiany płynów i filtrów:
    Wymiana oleju, wymiana płynu chłodniczego, wymiana płynu w sprzęgle, wymiana płynu hamulcowego, wymiana oleju w skrzyni, wymiana płynu wspomagania, wymiana filtra paliwa, wymiana świec, wymiana uszczelki pod deklem zaworów, wymiana uszczelki VTEC

Hamulce:
    Wymiana tarcz hamulcowych, wymiana zacisków i jarzm (wymiana klocków gratis przy wymianie zacisków i jarzm), wymiana klocków hamulcowych, wymiana szczęk hamulcowych, wymiana bębnów, wymiana linek hamulcowych, regulacja ręcznego, swap hamulców z VTi

Car audio i elektryka:
    Montaż radia, montaż głośników, wzmacniaczy, subwooferów, tweeterów, instalacje car audio itp.

Zawieszenie:
    Wymiana sworznia dolnego, wymiana wahacza górnego, wymiana drążka kierowniczego, wymiana końcówki drążka kierowniczego, wymiana maglownicy bez wspomagania, wymiana maglownicy ze wspomaganiem, wymiana kompletnej kolumny (amortyzator z założoną sprężyną), wymiana nowego amortyzatora i założenie sprężyny, wymiana samych sprężyn, wymiana piasty/szpilek, wymiana przegubu zewnętrznego, wymiana przegubu wewnętrznego, wymiana tulei zawieszenia

Układ wydechowy:
    Wymiana tłumika końcowego, wymiana tłumika środkowego, wymiana katalizatora z sondą, wymiana katalizatora bez sondy, wymiana kolektora wydechowego, wymiana sondy lambda

Oświetlenie i elektryka:
    Wymiana lamp przód, wymiana lamp tył, przeróbka świateł na USDM, montaż światła przeciwmgielnego w lampę, montaż światła przeciwmgielnego pod zderzak, montaż światła przeciwmgielnego w zderzak, montaż halogenów (bez elektryki), montaż halogenów z elektryką, montaż podświetlenia schowka, wymiana żarówek podświetlenia zegarów, wymiana żarówek podświetlenia nawiewu

Silnik i osprzęt:
    Regulacja zaworów, wymiana pompy paliwa, wymiana sondy lambda, wymiana pasków (alternatora, wspomagania i klimy), wymiana jednego paska (alternatora lub wspomagania), wymiana paska od klimatyzacji, wymiana aparatu zapłonowego, wymiana termostatu, wymiana rozrusznika, wymiana alternatora, wymiana kolektora ssącego, wymiana chłodnicy, odmulenie z 75 na 90 KM, czyszczenie aparatu zapłonowego, czyszczenie silniczka krokowego

Swapy, silniki, skrzynie:
    Wymiana rozrządów, Mini-me, przekładka takiego samego silnika, wymiana uszczelki pod głowicą, wymiana skrzyni biegów, wymiana sprzęgła, montaż short-shiftera

SRS, ABS:
    Diagnostyka SRS, ABS, błędy check engine. Kasowanie błędów. Montaż poduszek, czujników ABS. Wymiana kierownicy.

Nadwozie i wnętrze:
    Wymiana szyb, klamek, lusterek. Montaż dokładek. Przekładki foteli i kompletnych wnętrz.
    Last edited by rambo7; 21-10-2018, 18:28. Powód: aktualizacja r7
    Moja była: Honda CRX del Sol VTi B16A2

Moja była: Honda Civic '92 EG8 1.5 (D15B7) automat (V gen) sedan 4D wer. USA

TPGarage - MECHANIKA - DIAGNOSTYKA - KLIMATYZACJA - WULKANIZACJA - SPAWANIE TIG/MIG - SPAWANIE PLASTIKÓW - PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH

PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH - WARSZAWA I OKOLICE

OGLĘDZINY SAMOCHODÓW PRZEZ ZAKUPEM - WARSZAWA I WOJ. MAZOWIECKIE

chopaki super ogarniają temat
    POLECAĆ!

Comment

Ja na pewno podjadę na USDM przód, przeciwmgłowe w zderzak i wymianę podświetlenia nawiewu .

Comment

Polecam.! Chłopaki widać że mają chęć do pracy i znają się na tym co robią, a wiadomo chęci są najważniejsze i wiedza. Jak z Hanią to tylko do PSGarage Piastów

Comment

Polecam Przema ! Wczoraj ustawiał mi zawory i wymieniał olej człowiek ma talent robi to porządnie i skrupulatnie spokojnie można mu oddać swoje auto ! na pewno nie zawiedzie przy okazji gadu gadu wiec czas sprzędzony nie stracony ! wielki pozytyw
          http://www.civicforum.pl/showthread.php?t=19623 < zapraszam NAKLEJKI !!!
          ヒイロ zapraszam jako handlowiec
          i http://www.netsprint.pl/serwis oraz http://www.newspoint.pl/

Comment

Miałem przyjemność odwiedzić chłopaków z moim padłem, no i jestem mega zadowolony! Na pewno co jakiś czas będę zaglądał.

Comment

A ja baaardzo polecam tak samo jak poprzednicy, dziś byłem..zrobiłem, poprawiłem..a raczej chłopaki poprawili i zrobili Bardzo czysto solidnie, jednym słowem SUPER!!
              Dzięki Przemo Sopi i Tomo
              Mój szarak

Comment

Tomo to tylko na doczepkę

Przy okazji, razem z chłopakami (przemo i sopi + gościnnie hayboss) ogarneliśmy w moim padle swapa silnika i mogę zaręczyć że wiedzą co robią.
                Pracują bez pośpiechu (nic na wariata) ale za to dokładnie.

Polecam!!!
                Honda Civic MB2 2000r. liftback 5D. D16W4

http://www.civicforum.pl/showthread.php?t=20077

Comment

Zamieszczone przez Tomo1 Zobacz posta
                  Tomo to tylko na doczepkę

Przy okazji, razem z chłopakami (przemo i sopi + gościnnie hayboss) ogarneliśmy w moim padle swapa silnika i mogę zaręczyć że wiedzą co robią.
                  Pracują bez pośpiechu (nic na wariata) ale za to dokładnie.

Polecam!!!
                  A tam nie ma doczepkę..był Tomo, to był
                  Mimo że na niczym się nie zna...(jak sam mówi) można wielu ciekawych rzeczy się dowiedzieć ;-)
                  Dokładność i precyzja przede wszystkim, jeździłem do wielu mechaników ale tutaj..ech..żeby tak było wszędzie..no i miłe towarzystwo
                  Mój szarak

Comment

Witam
                    To chyba mój pierwszy post na forum, więc witam wszystkich
                    Byłem u Przema z moją wysłużoną Hondziną i zgadzam sie z przedmówcami!
                    Człowiek wie co robi, dokładność, precyzja, wiedza i praktyka.
                    Polecam!!
                    Ciężko znaleść dobrego mechanika, a dobrego i do tego za taką cenę to dopiero sztuka.
                    Pozdrawiam

Comment

Ups. Pomyliłem tematy, Gratuluje otwarcia
                      Last edited by AniolStraz; 27-02-2011, 23:28.
                      ALE JA BYM CHIAŁ ZOBACZYC JAKBY CZARNE 5G COUPE W POSTACI TYPE R WYGLADALO

Comment

Polecam Byłem dziś na wymianie zawiasu i powiem tak profi robota.
                        sigpic

Comment

POLECAM
                          Byłem dzisiaj u Przema i Sopiego na serwis . Jestem mega-przeogromnie-zajebiście zadowolony . Tak mi wszystko ogarnęli i powymieniali na glanz, że nie wiem . Autko po serwisie jeździ zupełnie inaczej (lepiej). Polecam chłopaków z PS Garage .

Comment

Byłem !! nie żałuję to co wszyscy piszą to prawda Dzieki dokładności i perfekcji zdobyli kolejnego stałego klienta czyli mnie Polecam !

Comment

Byłem i mogę powiedziec ze przemo zna sie na rzeczy a molo tego poradzi i doradzi ocb.
                              Pozytyw pełną gębą.
                              ホンダ シビック

Comment

Working...
                              X