Mam pytanie jakie jest ciśnienie w oponach 215/50/17 zakładam zimowki a u siebie w advance mam 2,5 przód i 2.3 tył. Pytanie do właścicieli elegance tam gdzie występują 17 i co jest napisane na słupku kierowcy z gory dziękuję.
IMG-7901.jpgIMG-7900.jpg
Już dowiedziałem się w swoim serwisie i potwierdził równolegle serwis Plaza ciśnienie w oponach: 2.2 tył i przód 215/50/17, w zależności od obciążenia ---to 2.3 tył i przód.
ps tez ślicznie się prezentują z 10.
Tak tez myślałem ale robiłem konsultacje z serwisantami w Honda Plaza by nie napisać bzdur na forum bo ja mam Advance. Mówili telefonicznie ze 2,2 na każdą oś jeśli chodzi o opony zimowe, 2,3 jak jest większe obciążenie to są i słowa serwisantów, podobno szkolonych przed przyjazdem civiców 11 do naszego kraju.
ps Stad moja prośba jak wyżej o zdjęcia lewych słupków tabliczek

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Było by miło jakby zrobić tez drugie zdjęcie mas aut, bez vinu oczywiście
Ciekawe czy już jest na forum szczęśliwiec wersji sport i wrzuci fote
IMG-7901.jpgIMG-7900.jpg
Już dowiedziałem się w swoim serwisie i potwierdził równolegle serwis Plaza ciśnienie w oponach: 2.2 tył i przód 215/50/17, w zależności od obciążenia ---to 2.3 tył i przód.
ps tez ślicznie się prezentują z 10.
Tak tez myślałem ale robiłem konsultacje z serwisantami w Honda Plaza by nie napisać bzdur na forum bo ja mam Advance. Mówili telefonicznie ze 2,2 na każdą oś jeśli chodzi o opony zimowe, 2,3 jak jest większe obciążenie to są i słowa serwisantów, podobno szkolonych przed przyjazdem civiców 11 do naszego kraju.
ps Stad moja prośba jak wyżej o zdjęcia lewych słupków tabliczek

Było by miło jakby zrobić tez drugie zdjęcie mas aut, bez vinu oczywiście
Ciekawe czy już jest na forum szczęśliwiec wersji sport i wrzuci fote
Comment