Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Negocjacje przed odbiorem auta

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Mariusz -TT Zobacz posta
    BLS Wyszomirski to własnie Parowcowa i jest tam logo Hondy wiec nie za bardzo wiem co przeczytałem bez zrozumienia?
    może to

Tylko zapytaj w bls wyszomirski,to ich dział blacharski

Comment

Wczoraj odebrałem samochód od wspomnianego Wyszomirskiego, nie wiem w sumie czy to standard ale dostałem gratis tacę bagażnika oprócz gumowych wycieraczek i finalna cena za Niebieską wersję Sport to 167k (oprocz tysiąca zlotych na zaliczkę), więc faktycznie 3k poniżej obecnej ceny z katalogu i 1k więcej względem ceny która obowiązywała kiedy zamawiałem.
      Last edited by roszu; 24-03-2024, 17:02.

Comment

Dostałeś rabat 3 tys na 2024 ?

Comment

Nie ma jeszcze rocznika 2024 i nie jest znana jego cena

Comment

W takim razie brawo Honda , 3 tys + mata na wyprzedaży rocznika

Comment

Roszu - A piszczy Ci juz samochod przy przekraczaniu predkosci? Z tego co czytam egzemplarze odbierane mniej wiecej od lutego 2024 maja juz to cholerstwo…
              Z tego co widze coraz wiecej salonow Hondy daje jakis maly rabat, np. Poznan, a Honda Plaza w Warszawie jesli wierzyc otomoto daje…7000 zl rabatu na nowe zamowienia do produkcji (ciekawe czy z gwarancja tej ceny kiedy auto dojedzie powiedzmy za rok ha ha). Na auta dostepne od reki Plaza w Warszawie tez daje jakies nieduze rabaty.

Comment

Zamieszczone przez mhz88 Zobacz posta
                Roszu - A piszczy Ci juz samochod przy przekraczaniu predkosci?
                niestety tak :/ Nie jest to na szczęście jakoś szczególnie głośne.

Comment

Working...
                X