Od pewnego czasu mam taką dziwną sytuację, że podczas wyłączania silnika w ostatniej fazie zapewne tak wibruje wydech, że aż mam uczucie, że klapa drży. Jestem wyjątkiem? Zauważyłem też, że zrobiło się głośniej wewnątrz.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Wibracje podczas wyłączania silnika
Collapse
X
-
Zamieszczone przez pawcio-203 Zobacz postaOd pewnego czasu mam taką dziwną sytuację, że podczas wyłączania silnika w ostatniej fazie zapewne tak wibruje wydech, że aż mam uczucie, że klapa drży. Jestem wyjątkiem? Zauważyłem też, że zrobiło się głośniej wewnątrz.
-
Zamieszczone przez pawcio-203 Zobacz postaTo nie silnik. Normalnie klapą mi trzepie.
Comment
-
Zamieszczone przez Paluch Zobacz postaciekawe czy nie dwumasa... objawy jakie mówisz mogą na to wskazywać
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Zamieszczone przez wolkas Zobacz postaA jaki przebieg? Dwumasa to raczej od 100 tys w górę może dawać objawy
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Zamieszczone przez pawcio-203 Zobacz postaMuszę się dostać pod spód i sprawdzić. Dwumasa przy 13tys to chyba przeginka. Przeszlo mi to przez myśl ale w volvo mi padła i wyczulony jestem na poprawną zmianę biegów.
Comment
-
Zamieszczone przez civic67 Zobacz postaLepiej sprawdzic. W moim cos stukalo przy odpalaniu i po sprawdzeniu okazalo sie, ze to dwumasa.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Comment
Comment