Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Ciche stuknięcia przy zmianie/redukcji.

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Kurcze, ja mam chyba inne auto albo słaby słuch

Comment

Zamieszczone przez katana Zobacz posta
      Kurcze, ja mam chyba inne auto albo słaby słuch
      Słaby słuch, albo może normalny a tylko niektórzy słyszą więcej niż powinni ale to akurat na twój plus chociaż przyznam szczerze że gdyby nie to że przejechaliśmy się drugim autem z praktycznie zerowym przebiegiem to pewnie miałbym wątpliwości czy mechanik jednak nie zlewa tematu bo sam nie wie o co kaman.
      Last edited by wolkas; 04-06-2019, 19:35.

Comment

Zamieszczone przez s3bl Zobacz posta
        Aktualizacja:

Byłem z tym w aso. Wszystko zostało wklepane do systemu panowie z aso słyszeli te stukania ale nie są w stanie zdiagnozować dokładnie co to jest. Stwierdzili, że to nie zagraża bezpieczeństwu i jeśli za jakiś czas nie przejdzie albo się nasili to podjechać znowu.

Pozdro
        Coś mi się wydaje, ze wiele zgłoszeń jest traktowany przez ASO Hondy w podobny sposób...

Comment

Zamieszczone przez Theo74 Zobacz posta
          Coś mi się wydaje, ze wiele zgłoszeń jest traktowany przez ASO Hondy w podobny sposób...
          Akurat w tym przypadku każdy Civic ma ten objaw więc nic z tym na pewno nie zrobią.

Comment

Wczoraj usłyszałem to samo. Przebieg ponad 9 tys., baaardzo gorąco, długa trasa... Pewnie dlatego. Wkrótce mam przegląd olejowy to też to zgłoszę.

Comment

Zamieszczone przez mariossimo Zobacz posta
              Wczoraj usłyszałem to samo. Przebieg ponad 9 tys., baaardzo gorąco, długa trasa... Pewnie dlatego. Wkrótce mam przegląd olejowy to też to zgłoszę.
              Możesz zgłosić i na tym się skończy aczkolwiek daj znać co Ci powiedzieli.

Comment

Cześć
                Właśnie dzisiaj usłyszałem to o czym piszecie. Stało się tak ponieważ akurat miałem wyciszone radio.
                Czy komuś w Was udało się dociec co to jest?

Comment

Wczoraj po 44tyś km i zgaszonym radiu też usłyszałem te stuki, moim zdaniem to pochodzi od luzu na wieloklinach półosi wchodzących do skrzyni.
                  Poruszałem nimi z kanału i wygląda, że to to.
                  Zapytam na przeglądzie czy to normalny luz czy zużycie.
                  Ktoś opisywał podobny problem kiedyś w akordzie i wyszło, że tak ma być...

Comment

Working...
                  X