Wierzę w coś, co mnie dotyka lub kogoś z tego Forum, kto dokładnie opisze swój przypadek, a nie wypisuje głupoty zza Oceanu. Jak było z rzekomo blokującym się pedalem gazu w Priusie, który powodował wypadki? Co się okazało? Zsuwające się dywaniki, a szumu było i strachu od chol...
Napisz, czy przybywa Ci tego oleju? Czy coś się dzieje niepokojącego z Twoim autem odnośnie tego tematy? Jesteś jedyny, który ciągle przeżywa i rozdmuchuje ten temat. Podaj przykład kogoś z Polski, dokładnie go opisz, bo na razie tylko piszesz jak o jakiejś zarazie jak w filmach o zombie "Ameryka, Chiny, Hiszpania, Włochy, o jej ! Coraz bliżej, a kiedy przyjdzie do mnie?!
" A tu na nieszczęście jeszcze ta mieszanioolejoza do Nas nie dotarła, żeby potwierdzić Twoje Fakty
Napisz, czy przybywa Ci tego oleju? Czy coś się dzieje niepokojącego z Twoim autem odnośnie tego tematy? Jesteś jedyny, który ciągle przeżywa i rozdmuchuje ten temat. Podaj przykład kogoś z Polski, dokładnie go opisz, bo na razie tylko piszesz jak o jakiejś zarazie jak w filmach o zombie "Ameryka, Chiny, Hiszpania, Włochy, o jej ! Coraz bliżej, a kiedy przyjdzie do mnie?!

Comment