Witam to mój pierwszy post i małe pytanie dwa dni temu w oponie znalazłem drut po jego usunięciu zaczęło ubywać powietrza. Ponieważ znajdowałem się blisko serwisu podjechałem do hondy i zapytałem o możliwość naprawy i serwisant stwierdził ze uszkodzenie znajduje się w miejscu które dyskwalifikuje oponę i trzeba zakupić nowa. Podjechałem jeszcze żeby się upewnić w drugie miejsce i tam opona bez wachania została naprawiona przy użyciu „kołka” a osoba dokonująca naprawy stwierdziła że opona może być dalej używana i nie wpływa to na jej dalsze użytkowanie. Szukałem jakiś informacji w internecie i uszkodzenia znajdujące się boisko boku opony niby ja dyskwalifikują. Opona ma dwa miesiące ale wole mieć pewność i jeździć bezpiecznie. Załączam dwa zdjęcia tak będzie najlepiej ocenić uszkodzenie i naprawę pozdrawiam. 73245252-6D1B-4327-A5D9-D9977A21838F.jpg4DB3C136-DF96-4D1D-B7F3-33BAE3E29236.jpg
pierwszy post to dział Powitań, nie witamy się w dziale technicznym, nie pomijamy Regulaminu przy rejestracji.
pierwszy post to dział Powitań, nie witamy się w dziale technicznym, nie pomijamy Regulaminu przy rejestracji.
Comment