Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Dojazdówka w X-gen - kompendium.

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Lysek_81 Zobacz posta
    Ile i o jakich wymiarach kupowałeś te maty
    Matę wygłuszajacą kupiłem w bitmat:StP Black Silver o grubości 1,8 mm. Dwie sztuki 75x50cm ale to wystarcza tak na styk na pokrycie całej gołej blachy która nie znajduje się pod wykładziną, czyli wnęka i brzegi.

Zamieszczone przez malina84 Zobacz posta
    Ja swój trapezowy lewarek też zmieściłem w schowku na boku, więc zmieści się.
    Mój się nie mieści na wysokość i głębokość, czyżby były ich różne rozmiary ? Przeszkadza ta owalna blacha, która wygląda jak pod gaśnicę.

Zamieszczone przez Oshi3105 Zobacz posta
    Skoro po włożeniu dojazdówki podłoga pozostaje lekko zapadnięta, to może lepiej pełnowymiarowe włożyć, próbował ktoś?
    W poście #77 jest opisane inne rozwiązanie.
    Last edited by Stach13; 17-10-2020, 13:40. Powód: literówka

Comment

Prace z podłogą pod koło zapasowe zakończone. W miejsce pod kołem gdzie podłoga się ugina włożyłem docięte koło ze sklejki o średnicy 43 cm i grubości 1 cm (dojazdówka 125/80 R16) i okleiłem z dwóch stron samoprzylepnym filcem 2,5 mm. Tworzy to z oponą idealną płaszczyznę.
      Załączone pliki

Comment

Ile cm podłoga poszła do góry ?

Comment

Na całej powierzchni podłoga poszła do góry 6,2 cm. Koło ze sklejki nie podnosi jej, jest na równo z oponą.
          Last edited by Stach13; 22-10-2020, 16:35. Powód: Literówka

Comment

Wie ktoś może czy z sedana Vll, lXwkład z kołem podejdzie do x sedana
            Last edited by gabler; 13-08-2021, 12:28.

Comment

Skusiłem się na dojazdówkę z zestawem lewarka i reszty oem.
              Zestaw jest zapakowany w pokaźny karton, wszystko pasuje jak ulał, jest styropian, podłoga nic nie odstaje. IMG_20210817_104241.jpgIMG_20210817_104145.jpg

Comment

A w jakiej cenie i gdzie, jeśli można spytać?

Comment

Zamieszczone przez bravossi Zobacz posta
                  A w jakiej cenie i gdzie, jeśli można spytać?
                  Tysiak z groszami w jkk

Comment

Cześć, czy może ktoś z was będzie wiedział, potrzebuje kupić dojazdówkę do sedana, niestety dzwoniłem do 3 ASO i jie potrafią odpowiedzieć. Można zamówić bez możliwości zwrotu :/
                    Chodzi mi o to aby nabyć zestaw z narzędziami i wkładką styropianową. Czy w sedanie taki zestaw będzie wymagał zmiany podłogi ?
                    Mam dwa numery części? Może ktoś z was potwierdzić czy któryś pasuje i poza kołem ma rzeczy, o których wspominałem ?

06421TEZE11HE
                    06421TEZE01HE

Z góry dziękuje za pomoc

Comment

• Wykopałem druk zamówienia samochodu. Mam sedana i koło ma numer taki jak poniżej. W zestawie dostałem wkładkę stryropianową, która przychodzi na koło. W niej mieści się lewarek i klucz do kół. Wszystko pasuje idealnie. Podłoga jest pozioma.
                      A39CB786-DFAA-4CB5-B4A3-064E6987885A.jpg
                      Last edited by Sintesi; 19-06-2022, 22:54.

Comment

• Dziękuje Ci dobry człowieku

Comment

Working...
                        X