Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Dojazdówka w X-gen - kompendium.

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Mam dojazdówkę wrzuconą w pokrowcu. Podłoga podnosi się środkiem i po bokach zostają dwie wnęki. W jednej mam gaśnicę a w drugiej jakieś szpargały typu latarka, apteczka itp. wszystko ładnie się układa i nie lata po bagażniku
    Na to mam jeszcze położoną matę bagażnikową i w sumie wychodzi płaska podłoga...
    Edit
    Co prawda nie jestem z Krakowa ale mogę przy okazji wrzucić zdjęcie.

Comment

Dzięki, jakbyś mógł wrzucić zdjęcia to byłbym wdzięczny, ale również ze zdjętą matą. To znaczy, że masz oryginalną podłogę ? Jeśli tak to będzie dla mnie cenna wskazówka, bo takie rozwiązanie najbardziej by mi pasowało.

Comment

Czy moglby ktos wrzucic zdjecie bagaznika z dojazdowka w sedanie?
        Było: Honda Civic VIII Sport, Honda Civic IX Tourer Sport, Honda Civic X Sedan Executive
        Obecnie: Hyundai Kona N

Comment

Wrzucam

1.jpg2.jpg3.jpg

Comment

Dzięki, muszę się zastanowić nad takim rozwiązaniem, bo w stosunku do kompletu z podłogą mniej chyba ubywa bagażnika no i jest miejsce na różne akcesoria. Może i by się dało włożyć tam jakieś korytka.

Comment

A tak wyglada dojazdowka w sedanie. Problem w tym, ze przestrzen pomiedzy kolem, a podloga jest zbyt duza i podloga nieco sie ugina. Nie wiem jak to rozwiazac. Moze ktos, cos?IMG_0626.jpg
              Było: Honda Civic VIII Sport, Honda Civic IX Tourer Sport, Honda Civic X Sedan Executive

Comment

Rozwiazaniem bylby wklad do kola na lewarek, klucz etc. Problem jednak w tym, gdzie owy wklad zakupic?
                Last edited by kichanadeta; 22-12-2018, 17:53.

Comment

Cześć, możesz podać dane koła? planuję sobie takie dokupić, jazda z samym zestawem naprawczym mnie stresuje.

Comment

Opona marki LING LONG

Rozmiar 125/80 R16
                    Rozstaw śrub 5 x 114,3 x 64,1

Comment

Ling long fantastyczna marka oponiarska. Bez jaj. Taka guma nie kosztuje nie wiadomo ile a trwałość jest jedną z pięt Achillesowych chińczyków. Po co wozić balast, który za 5 lat strach będzie założyć ze strzeli? Nie sensowniej kupić cokolwiek markowego?
                      ............................C I V I C
                      .. generacje . wersje usportowione ..silniki
                      . .
                      Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

Ewentualnie dobrać coś OEM co będzie pasowało z innego auta.
                        Moja Honda
                        https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

W październiku 2018 przy zakupie auta zestaw koła zapasowego do sporta kosztował 1100 zł

Comment

Jaki masz rozmiar koła 125/80/16 czy inny?

Comment

Czy ktoś wie czy koło dojazdowe z wersji amerykańskiej - sedan, będzie pasować do wersji europejskiej hatchback sport. chodzi mi o rozstaw śrub, otwór centralny i ET ?

Comment

Dzień dobry
                                Wszystkim
                                Nazywam się Rafał
                                W rodzinie jest Civic X 1,5

Mam pytanie dotyczące podłogi w wersji 1,5 sport . Będę ją wymieniał na tą podwyższoną, pod koło dojazdowe.
                                Jak wymontować fabryczną ? czy te zaczepy się w jakiś sposób podważa ? Chodzi mi o ten ze zdjęcia, który tą podłogę przytrzymuje.

P1270221.JPG
                                Last edited by raf100tenbit; 10-03-2019, 14:01.

Comment

Working...
                                X