Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Dojazdówka w X-gen - kompendium.

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Alix Zobacz posta
    W razie czego koła dojazdowe, pokrowce do nich, etc. już kilkakrotnie dobierali mi w tym sklepie (można zadzwonić albo napisać maila jak nie ma wprost w wyszukiwarce) - ceny wydają się uczciwe, a nie słyszałem, żeby ktoś od nich na złe koło trafił https://dojazdowe.pl/

Czy ktoś już może ma i może się wypowiedzieć , czy wszystko jest w porządku?.

Comment

Właśnie mi przyszło koło dojazdowe kupione na stronie www.dojazdowe.pl Rozmiar 135/80R17, opona z 2017 roku . Włożyłem koło w miejsce do tego przeznaczone i muszę powiedzieć, że leży prawie idealnie, jest małe wybrzuszenie, na tyle małe że nie zamierzam nic kombinować, żadnych podkładek itp. Na to gumowa mata i gites.

Comment

Zamieszczone przez Mały Wieprz Zobacz posta
        Właśnie mi przyszło koło dojazdowe kupione na stronie www.dojazdowe.pl Rozmiar 135/80R17, opona z 2017 roku . Włożyłem koło w miejsce do tego przeznaczone i muszę powiedzieć, że leży prawie idealnie, jest małe wybrzuszenie, na tyle małe że nie zamierzam nic kombinować, żadnych podkładek itp. Na to gumowa mata i gites.
        Dałbyś radę wrzucić zdjęcie z podniesiona mata w bagażniku i bez?

Dzieki

Comment

OK, w niedziele zrobię, bo nie chce mi się już dzisiaj iść do garażu.

Comment

W specyfikacji jest podany rozmiar koła 125/80/D17

Comment

Jaką masz wersję,sport?

Comment

1.0 elegance hb

Comment

Czyli nie masz wydechu po środku i dlatego ci się mieści bez dodatkowej podłogi

Comment

Czy ktoś może kupował dojazdówkę do sedana i potwierdzi, że wchodzi bez problemu?
                    W napisane jest że rozmiar to T125/80D16 97M. Wnęka na koło ma około 60 cm czyli teoretycznie powinno pasować bez kombinacji.

Comment

Odebrałem sedana z zamówioną dojazdówka i wszystko pasuje bez żadnych kombinacji z mojej strony .

Comment

Ile płacileś za dojazdówke? Albo macie jakieś zrodlo gdzie kupic pasujca w dobrej cenie...?

Comment

Moim żródłem bylo aso i gdy zamawialem auto to zamowilem tez pare akcesoriow, m.inn. kolo dojazdowe i cena byla 1200zl, ale przy placeniu okazalo sie, ze dywaniki gumowe dostalem gratis a za kolo zażądano 990zl i tyle zaplacilem, szczesliwy, ze nieoczekiwanie dostalem 1 raz rabat w hondzie.

Comment

Zamieszczone przez andrzejek-k68 Zobacz posta
                            Moim żródłem bylo aso i gdy zamawialem auto to zamowilem tez pare akcesoriow, m.inn. kolo dojazdowe i cena byla 1200zl, ale przy placeniu okazalo sie, ze dywaniki gumowe dostalem gratis a za kolo zażądano 990zl i tyle zaplacilem, szczesliwy, ze nieoczekiwanie dostalem 1 raz rabat w hondzie.
                            Może czytają forum i ktoś się po latach dopatrzył, że jesteś stałym klientem

Comment

Zamieszczone przez andrzejek-k68 Zobacz posta
                              Odebrałem sedana z zamówioną dojazdówka i wszystko pasuje bez żadnych kombinacji z mojej strony .
                              Mógłbyś wrzucić zdjęcia?
                              Było: Honda Civic VIII Sport, Honda Civic IX Tourer Sport, Honda Civic X Sedan Executive
                              Obecnie: Hyundai Kona N

Comment

Czy ktoś z Krakowa albo okolic zamontował w 1,5 t sport koło zapasowe z podniesioną podłogą jako komplet ? Zastanawiam się nad taką opcją i chciałbym zobaczyć jak to wygląda.

Comment

Working...
                                X