Zamieszczone przez Paluch
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Chlapacze
Collapse
X
-
-
Zamieszczone przez malina84 Zobacz postaZobacz w moim temacie czy pasują.
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Malina, jak będziesz zamawiał coś z USA, to daj znać, ja też bym się skusił na kpl. chlapaczy, brakuje ich w Sport+ bardzo. Taki efekt budowania aut przez księgowych
Chyba, ze uda mi się kupić w ASO to dam znać, ale podejrzewam, że jeżeli będą dostępne, cena będzie z dupy
Comment
-
Zamieszczone przez chrissb12 Zobacz postaMalina, jak będziesz zamawiał coś z USA, to daj znać, ja też bym się skusił na kpl. chlapaczy, brakuje ich w Sport+ bardzo. Taki efekt budowania aut przez księgowych
Chyba, ze uda mi się kupić w ASO to dam znać, ale podejrzewam, że jeżeli będą dostępne, cena będzie z dupy
Comment
-
Zamieszczone przez Pelasek Zobacz postaJakie są plusy chlapaczy? Niwelują trochę efekt syfu na półce od bagażnika ?
Comment
-
Zamieszczone przez Paluch Zobacz postajakby ktoś był zainteresowany to Haparts importuje z Japonii takie chlapacze. Cena około 550 zł także sporo drożej niż USA
Comment
-
Zamieszczone przez PrzeZar Zobacz postaNawet doliczając do ceny zakupu koszt przesyłki sklep ten zarabia coś ok. 40%
Comment
-
Cześć,
poszukuję jednego elementu montowanego pod przednim zderzakiem. Nie wiem jak się to fachowo nazywa ale zapewne pełni rolą "dodatkowego" chlapacza.
Gdzie znajdę coś takiego, w jakim sklepie internetowym szukać tej części w wersji OEM?
20190327_181118_resized.jpg
Comment
Comment