Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Chlapacze

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Paluch Zobacz posta
    dzięki ale pamiętaj o mnie jak co

patrzę po tym numerze na ebay/amazon i komentarze są różne na temat sporta, kilka osób piszę, że nie pasują

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
    Zobacz w moim temacie czy pasują.
    Moja Honda
    https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

Zamieszczone przez malina84 Zobacz posta
      Zobacz w moim temacie czy pasują.
      widziałem twój temat i widziałem że pasują. Może jakieś pomylone zamówienia mieli na amazonie. Będę wdzięczny za pamięć jakbyś organizował jakieś zamówienie

Comment

jakby ktoś był zainteresowany to Haparts importuje z Japonii takie chlapacze. Cena około 550 zł także sporo drożej niż USA

Comment

Mi zakup w serwisie z założeniem wyszło 350 zł.

Comment

ale nie do sporta

Comment

Jakie są plusy chlapaczy? Niwelują trochę efekt syfu na półce od bagażnika ?

Comment

Malina, jak będziesz zamawiał coś z USA, to daj znać, ja też bym się skusił na kpl. chlapaczy, brakuje ich w Sport+ bardzo. Taki efekt budowania aut przez księgowych
                Chyba, ze uda mi się kupić w ASO to dam znać, ale podejrzewam, że jeżeli będą dostępne, cena będzie z dupy

Comment

Zamieszczone przez chrissb12 Zobacz posta
                  Malina, jak będziesz zamawiał coś z USA, to daj znać, ja też bym się skusił na kpl. chlapaczy, brakuje ich w Sport+ bardzo. Taki efekt budowania aut przez księgowych
                  Chyba, ze uda mi się kupić w ASO to dam znać, ale podejrzewam, że jeżeli będą dostępne, cena będzie z dupy
                  Jeśli będą dostępne w ASO - a nie są to w cenie na pewno wyższej którą wcześniej podałem z HAPARTS. Ogólnie na ebayu już masz z wysyłką do Polski więc sam możesz zamówić

Comment

Zamieszczone przez Pelasek Zobacz posta
                    Jakie są plusy chlapaczy? Niwelują trochę efekt syfu na półce od bagażnika ?
                    Mniej słychać piach w podwoziu, mniejsze chmury deszczu za pojazdem oraz mniej odprysków w podwoziu.

Comment

oraz jak ktoś ma nałożoną ceramikę to na pewno zwiększy jej trwałość na drzwiach, progach i tylnym zderzaku

Comment

Te ze Sporta nie podchodza do R? Bo do R Honda chyba wcale nie oferuje, prawda?

Comment

Znalazłem taki filmik:

Comment

Zamieszczone przez Paluch Zobacz posta
                            jakby ktoś był zainteresowany to Haparts importuje z Japonii takie chlapacze. Cena około 550 zł także sporo drożej niż USA

Nawet doliczając do ceny zakupu koszt przesyłki sklep ten zarabia coś ok. 40%

Comment

Zamieszczone przez PrzeZar Zobacz posta
                              Nawet doliczając do ceny zakupu koszt przesyłki sklep ten zarabia coś ok. 40%
                              z czegoś sklep musi żyć poza tym jak ktoś chce sobie koszta zrobić i weźmie fakturę to praktycznie wychodzi to samo odliczając VAT i podatek dochodowy

Comment

Cześć,
                                poszukuję jednego elementu montowanego pod przednim zderzakiem. Nie wiem jak się to fachowo nazywa ale zapewne pełni rolą "dodatkowego" chlapacza.
                                Gdzie znajdę coś takiego, w jakim sklepie internetowym szukać tej części w wersji OEM?

20190327_181118_resized.jpg

Comment

Working...
                                X