Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Falująca maska

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Głupoty, jakie wciskają ludziom w ASO przekraczają już granice dobrego smaku CO jest podyktowane względami bezpieczeństwa? Papierowa grubość blachy czy przedziwne zamknięcie komory silnika? Niedługo auta będą robione z folii aluminiowej, żeby było lżej, taniej i ekonomiczniej... Tragedia... zaiste tragedia....

Comment

Nie we wszystkich egzemplarzach to występuje, Ja jestem dosyć wyczulony na wszelkie bolączki i u mnie nie faluje, nawet daleko poza dozwoloną prędkością na polskich autostradach. I tak na marginesie wcale ta maska nie jest jakoś lekka, na pewno w ix jest lżejsza, z drugiej strony też dużo mniejsza.

Comment

Zamieszczone przez katana Zobacz posta
        Nie we wszystkich egzemplarzach to występuje, Ja jestem dosyć wyczulony na wszelkie bolączki i u mnie nie faluje, nawet daleko poza dozwoloną prędkością na polskich autostradach. I tak na marginesie wcale ta maska nie jest jakoś lekka, na pewno w ix jest lżejsza, z drugiej strony też dużo mniejsza.
        Masz sedana czy hb? Bo problem występował tylko w sedanach chyba i tyczy to raczej wczesnych roczników 2017, później juz to ponoć poprawili (info z neta, ale i tak prędzej temu uwierzę niż gościowi z ASO pitolącego o bezpieczeństwie... ).

PS

Chyba pojadę reklamować swojego HB, maska mi nie faluje, czyli mój samochód nie spełnia wymogów bezpieczeństwa Hondy! :-)
        www.simple-events.pl

Comment

Zamieszczone przez Krzych1 Zobacz posta
          Zapytałem o to w salonie podobno TTTM - i jest to podyktowane względni bezpieczeństwa podczas kolizji ? -
          Kolejne pi......... by ASO. Względami bezpieczeństwa podczas kolizji podyktowanie jest występowanie tzw. "pop-up hood" a nie falowanie maski.
          Więcej tutaj: https://www.civicforum.pl/showthread...546#post335546

Comment

Nierówne spasowanie maski

Czy jest możliwośc regulacji połzenia maski?Bo w moim sedanie jest większa szpara nad reflektorem po stronie kierowcy.Maska faluje oczywiście po stronie kierowcy.

Comment

To tym razem wychodzi na to że Turcy dali d...

Comment

W HB też faluje, wiem to z autopsji.

Comment

A ja wiem, że nie faluje. Przy 200km/h nie zauważyłem niepokojących ruchów.
                  Civic 1.5T

Varadero

Comment

Ostatnio lecilem 180 i też nic nie falowalo, pomijam fakt że auto dużo lepiej przy tej prędkości się zachowuje niż mój poprzedni Ix gen.

Comment

Również nie faluje.

Comment

U mnie takze brak problemow.

Comment

Ja mam hb i tak jak Koledzy falowania brak, nawet przy tych prędkościach daleko powyżej 140.

Comment

Zamieszczone przez andre96 Zobacz posta
                            W HB też faluje, wiem to z autopsji.
                            To chyba jestes jedyny z HB któremu faluje maska. Ja chyba nie jechałem szybciej niz 170 ale do tej prędkości falowoania brak.
                            www.simple-events.pl

Comment

Ja też nie zauważyłem falowania przy wyższych prędkościach.
                              Moja Honda
                              https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

Zamieszczone przez plastik1989 Zobacz posta
                                To chyba jestes jedyny z HB któremu faluje maska. Ja chyba nie jechałem szybciej niz 170 ale do tej prędkości falowoania brak.
                                Juz o tym pisalem, ale na jezdzie probnej HB u mnie maska falowala. Dlatego sadze, ze to wcale nie jedyny taki przypadek.

Comment

Working...
                                X