Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Czy to czas na zmiany? (long)

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Zobacz zdjęcie zegarów / liczników w aucie.
    Też się zdziwiłem, w opisie 6km a na liczniku co innego.

Comment

Opis jak to opis, często różny od zdjęć, a zdjęcia różne od stanu faktycznego = nowy

Comment

jedna ma 23500 faktycznia a druga 10km...
        po ogłoszeniach to nie ma co dochodzić - zaiteresowany zadzwoni i sie dowie
        Story:Civic: SL-> ED4 D15B2-> EG4 D15B3-> EJ2 D15B7-140KM-> Integra TypeR DC2 B18C6-214KM-> Si FG2 K20Z3-223KM->VolvoC30/SuzukiSS/FiestaST2->FK7 L15B7+
        Now: FL1 Boost Blue L15B7+Honda Forza 125 2023 +Honda HR-V 4x4 1.8 2021+FIT 2012

Comment

Zamieszczone przez Grzechu Zobacz posta
          Wersja Elegance, niestety ale jest trochę wybrakowana.. minimum to sport.. Przynajmniej koła są jak trzeba.. 17' do XI to słabo... w Poznaniu pewnie sporta sprzedadzą za 145tys.pln jakby dobrze pogadać.
          Dokładnie, sport jest najsensowniejszy. Pytanie też o kondycję takiej hybrydy, co to 2 lata stała? ciekawe jak to się ma do silnika i reszty?

Comment

Zamieszczone przez bravossi Zobacz posta
            Pytanie też o kondycję takiej hybrydy, co to 2 lata stała? ciekawe jak to się ma do silnika i reszty?
            No właśnie... W pierwszej chwili jak zobaczyłem cenę to pomyślałem, że może warto zadzwonić i podpytać o szczegóły. Ale jak zobaczyłem, że to rocznik 2023 - i jak przytomnie zauważył "mirek_38" być może z względnie znaczącym już przebiegiem to okazuje się, że cena za nawet gdyby jednak było nowe, ale jednak dwuletnie auto które co najmniej 15 miesięcy stało pewnie na placu pod chmurką nie jest taka okazyjna...

Pzdr - Artur S.

Comment

Wyszomirski widzę ma jeszcze 23r. biały elegance już bez przebiegu za 139 z lakierem ale właśnie- długi postój dla każdego auta to zło, a dla takiego z bateryjkami podwójne ZUO

Comment

Orientuje się ktoś po jakim czasie wymienia się baterie w tych naszych Civic hybrydach i jakie są to koszta?
                Gdzieś wyczytam że są to kwoty rzędu kilkunastu tysięcy złotych i po ok. 10 latach, ale jak w Hondach nie wiem.
                Generalnie o tych extra kosztach w hybrydach mało się mówi

Comment

Pewnie nikt jeszcze nie wymieniał - bo chyba za młode te auta są.
                  Tak jak piszesz wujek google podaje podaje najczęściej kilkanaście tysięcy za wymianę baterii w aso.

Comment

Artur S - nadal czekasz na lifting XI czy też znalazłeś coś sensownego gdzie indziej? Pozdrowienia

Comment

Zamieszczone przez tomasson95 Zobacz posta
                      Artur S - nadal czekasz na lifting XI czy też znalazłeś coś sensownego gdzie indziej? Pozdrowienia
                      Nadal czekam ale i trochę liczę, że może chińska konkurencja spowoduje obniżki cen japońskich i europejskich samochodów. No i jak co jakiś czas poczytam sobie o tych wszystkich pikaczach (np. https://forum.autokacik.pl/topic/533...dach/#comments ) które trzeba za każdym razem wyłączać - to przechodzi mi chęć na zakup czegoś z salonu. Kręciłem się trochę za 2-3 letnim volvo XC60 w wersji B5 (250KM), ale przy mojej jeździe w 80% miejskiej trochę za dużo pali - podobno ciężko zejść poniżej 10l a realnie potrafi zbliżyć się do 12l.
                      Reasumując: póki co civic X jest na tyle dobry, że nie znajduję nic na co mógłbym go zamienić więc tak się obaj "toczymy"

Pzdr - Artur S.

Comment

Ja ostatnio zakochałem sie w Acurze TypeS polift '24-25. Piękne i szybkie
                        4SALE: Bluespark Pro+Boost-Pigyback/chip

If u want 2 play u got 2 pay, performance doesn't come cheap.
                        Its better to have it and not need it, then need it and not have it.

Chcesz podłączyć wideorejestrator w 8/9gen Civic? Nie wiesz gdzie się wpiąć? potrzebujesz wtyczkę akcesoryjną info TUTAJ

Comment

Zamieszczone przez fetorman Zobacz posta
                          ostatnio zakochałem sie w Acurze TypeS polift '24-25. Piękne i szybkie
                          Też mi się podoba. Acura Integra S-Type. Piękne auto. No ale cena za oceanem ok. 55 tys.USD. Gdyby się trafił egzemplarz do przyjęcia to i tak nie byłoby tanio. Na szczęście podoba mi się też nowa Prelude. W realu pewnie też będzie do zakochania

Comment

Zamieszczone przez Stach13 Zobacz posta
                            Na szczęście podoba mi się też nowa Prelude. W realu pewnie też będzie do zakochania
                            Mi się też podoba, tylko ciekawe ile będzie kosztować.

Comment

Zamieszczone przez Delta Zobacz posta
                              Mi się też podoba, tylko ciekawe ile będzie kosztować.
                              Pojawiły się jakieś dane ale nie wiem czy nie są to czyste spekulacje. Jest mowa o 31-38 tys. USD więc u nas cena może być jakieś 170+ tys.zlotych.

Comment

Zamieszczone przez Stach13 Zobacz posta
                                Pojawiły się jakieś dane ale nie wiem czy nie są to czyste spekulacje. Jest mowa o 31-38 tys. USD więc u nas cena może być jakieś 170+ tys.zlotych.
                                Też gdzieś czytałem o tym. Jeżeli byłoby to poniżej 200 tysięcy, no to kto wie ... Ważne też, żeby nie było problemów z dostępnością, jak wtedy gdy ukazał się Civic XI - chętnych dużo, samochodów brak.

Comment

Working...
                                X