Witam !!!! Od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem „Hani” 1.5 4d W automacie. Moje pytanko dotyczy systemu „start stop”ponieważ jak dotąd się nie uruchomił. Czy system trzeba dodatkowo aktywować? Pozdrawiam
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
System start stop
Collapse
X
-
Gratulacje autka. Po pierwsze, że się nie uruchomił to nic tylko się cieszyć...
A do rzeczy, w ustawieniach pojazdu możesz włączyć sobie komunikaty od systemu SS wtedy pokaże Ci na liczniku dlaczego nie zadziałał. Są różne przeszkody dla niego- slaby akumulator, mała temperatura cieczy chodzącej, klimatyzacja na pełnych obrotach itd..
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu TapatalkaLast edited by Paluch; 25-03-2019, 07:16.
-
Zamieszczone przez Franzu Zobacz posta1,5 4D automat nie ma systemu start-stop.
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Zamieszczone przez Daro31 Zobacz postaja mam manuala i że przez 9 miesięcy odkąd posiadam auto uruchomił mi się może ze dwa razy... ja za tym badziewiem nie tęsknię...4SALE: Bluespark Pro+Boost-Pigyback/chip
If u want 2 play u got 2 pay, performance doesn't come cheap.
Its better to have it and not need it, then need it and not have it.
Chcesz podłączyć wideorejestrator w 8/9gen Civic? Nie wiesz gdzie się wpiąć? potrzebujesz wtyczkę akcesoryjną info TUTAJ
Comment
-
Zamieszczone przez Daro31 Zobacz postaja mam manuala i że przez 9 miesięcy odkąd posiadam auto uruchomił mi się może ze dwa razy... ja za tym badziewiem nie tęsknię...
Comment
-
Zamieszczone przez fetorman Zobacz postaA jak masz ustawione nawiewy?
Naprawdę nie ma za czym tęsknić - po 5 latach w poprzednim aucie nigdy ASO nie alarmowało, iż z akumulatorem jest już coś nie tak - także nie chcę mi się też wierzyć w te bajki z zamykaniem auta z pilota, klamki itp. itd.Last edited by Daro31; 25-03-2019, 09:23.
Comment
-
Zamieszczone przez Daro31 Zobacz postagłównie na szyby... Powiem szczerze - wcześniej miałem IX gena - było identycznie... Auto posiadałem 5 i pół roku - na palcach ręki policzyć, ile razy mi się to ustrojstwo uruchomiło...4SALE: Bluespark Pro+Boost-Pigyback/chip
If u want 2 play u got 2 pay, performance doesn't come cheap.
Its better to have it and not need it, then need it and not have it.
Chcesz podłączyć wideorejestrator w 8/9gen Civic? Nie wiesz gdzie się wpiąć? potrzebujesz wtyczkę akcesoryjną info TUTAJ
Comment
-
Może miałeś włączoną klimę, albo nawiew na przednią szybę.
Comment
-
Zamieszczone przez Stach13 Zobacz postaJutro zadzwonię do ASO. Ikona aku oznacza słaby akumulator. Gdyby S/S miał nie działać z innych powodów to inny byłby komunikat. Zastanawiające jest również to,że auto cała zimę jak i teraz odpala wzorcowo.
Comment
Comment