Witam. Chodzi o adapter AV, który jest opisany w instrukcji obsługi za pomocą którego można oglądać np. Youtuba na postoju. Z jednej strony podpinam kabel micro usb c do telefonu, a od niego idzie rozgałęzienie na dwa ( hdmi i usb ), które podpina się pod kierownicą. Czy ma ktoś informację gdzie można kupić taki adapter? Konkretnie link...
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Adapter AV - gdzie kupić?
Collapse
X
-
Zamieszczone przez crystalex Zobacz postaWitam. Chodzi o adapter AV, który jest opisany w instrukcji obsługi za pomocą którego można oglądać np. Youtuba na postoju. Z jednej strony podpinam kabel micro usb c do telefonu, a od niego idzie rozgałęzienie na dwa ( hdmi i usb ), które podpina się pod kierownicą. Czy ma ktoś informację gdzie można kupić taki adapter?
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
-
Zamieszczone przez crystalex Zobacz postaJest gdzieś na forum instrukcja ? Szukałem ale nie mogę znaleźć.
Comment
-
Podbijam temat. Czy ktoś znalazł jakieś praktyczne zastosowania dla tego portu HDMI?Sartek
Były: Honda Civic Type-S Plus 1.8 MT 2010 (VIII gen); Honda CR-V 2.0 MT Lifestyle 2013 (IV gen)
Jest: Honda Civic 1.5T MT Sport Plus 2018 (X gen)
Comment
-
Zamieszczone przez Paluch Zobacz postanie lepiej zrobić root np. honda hack i zainstalować youtube na connecie? też działa podczas jazdy
Comment
-
Zamieszczone przez PrzeZar Zobacz postaPotwierdzam. Honda Hack oraz instalacja apki New Pipe i masz problem z głowy. Śmiga aż miło.
Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Zamieszczone przez Haliko Zobacz postaOrientujecie się może jaki stosunek do honda hack ma ASO? Chodzi mi, czy w przypadku awarii systemu (jakimś cudem) nie utracę gwarancji za integrację w system?
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Zamieszczone przez Paluch Zobacz postaPrzy każdej wizycie w ASO możesz ukryć Honda Hack a później przywrócić swoją kopię zapasową. Ewentualnie jak mocno się boisz lub masz bardzo dociekliwe ASO to przywracasz Connecta do ustawień fabrycznych i nie ma śladu.
Comment
-
Zamieszczone przez Haliko Zobacz postaUstawienia fabryczne kasują wszystkie wprowadzone zmiany? To działa tak jak zwykła reinstalacja systemu?
Masz też temat o wgrywaniu aplikacji i jest tam dużo napisane o Honda Hack
Comment
-
Zamieszczone przez Paluch Zobacz postaW skrócie tak. Przywraca system do stanu jak wyjechał z salonu.
Comment
Comment