Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Adapter AV - gdzie kupić?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Adapter AV - gdzie kupić?

Witam. Chodzi o adapter AV, który jest opisany w instrukcji obsługi za pomocą którego można oglądać np. Youtuba na postoju. Z jednej strony podpinam kabel micro usb c do telefonu, a od niego idzie rozgałęzienie na dwa ( hdmi i usb ), które podpina się pod kierownicą. Czy ma ktoś informację gdzie można kupić taki adapter? Konkretnie link...
    Last edited by crystalex; 30-01-2019, 17:30.

Zamieszczone przez crystalex Zobacz posta
    Witam. Chodzi o adapter AV, który jest opisany w instrukcji obsługi za pomocą którego można oglądać np. Youtuba na postoju. Z jednej strony podpinam kabel micro usb c do telefonu, a od niego idzie rozgałęzienie na dwa ( hdmi i usb ), które podpina się pod kierownicą. Czy ma ktoś informację gdzie można kupić taki adapter?
    nie lepiej zrobić root np. honda hack i zainstalować youtube na connecie? też działa podczas jazdy

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

Comment

Jest gdzieś na forum instrukcja ? Szukałem ale nie mogę znaleźć.

Comment

Zamieszczone przez crystalex Zobacz posta
        Jest gdzieś na forum instrukcja ? Szukałem ale nie mogę znaleźć.
        honda civic X - elektryka, elektronika - przypiety post u gory - honda connect wgrywanie aplikacji.

Comment

Podbijam temat. Czy ktoś znalazł jakieś praktyczne zastosowania dla tego portu HDMI?
          Sartek

Były: Honda Civic Type-S Plus 1.8 MT 2010 (VIII gen); Honda CR-V 2.0 MT Lifestyle 2013 (IV gen)
          Jest: Honda Civic 1.5T MT Sport Plus 2018 (X gen)

Comment

Zamieszczone przez Paluch Zobacz posta
            nie lepiej zrobić root np. honda hack i zainstalować youtube na connecie? też działa podczas jazdy

Potwierdzam. Honda Hack oraz instalacja apki New Pipe i masz problem z głowy. Śmiga aż miło.

Comment

Zamieszczone przez PrzeZar Zobacz posta
              Potwierdzam. Honda Hack oraz instalacja apki New Pipe i masz problem z głowy. Śmiga aż miło.
              Orientujecie się może jaki stosunek do honda hack ma ASO? Chodzi mi, czy w przypadku awarii systemu (jakimś cudem) nie utracę gwarancji za integrację w system?

Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka

Comment

Zamieszczone przez Haliko Zobacz posta
                Orientujecie się może jaki stosunek do honda hack ma ASO? Chodzi mi, czy w przypadku awarii systemu (jakimś cudem) nie utracę gwarancji za integrację w system?

Przy każdej wizycie w ASO możesz ukryć Honda Hack a później przywrócić swoją kopię zapasową. Ewentualnie jak mocno się boisz lub masz bardzo dociekliwe ASO to przywracasz Connecta do ustawień fabrycznych i nie ma śladu.

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka

Comment

Przy każdej wizycie w ASO możesz ukryć Honda Hack a później przywrócić swoją kopię zapasową. Ewentualnie jak mocno się boisz lub masz bardzo dociekliwe ASO to przywracasz Connecta do ustawień fabrycznych i nie ma śladu.

Ustawienia fabryczne kasują wszystkie wprowadzone zmiany? To działa tak jak zwykła reinstalacja systemu?

Comment

Zamieszczone przez Haliko Zobacz posta
                    Ustawienia fabryczne kasują wszystkie wprowadzone zmiany? To działa tak jak zwykła reinstalacja systemu?

W skrócie tak. Przywraca system do stanu jak wyjechał z salonu.

Masz też temat o wgrywaniu aplikacji i jest tam dużo napisane o Honda Hack

Comment

W skrócie tak. Przywraca system do stanu jak wyjechał z salonu.

Okej rozumiem, dzięki!

Comment

Working...
                      X