Przeglady u nich mam raz w roku wiec zakladam, ze obejmuje on wszystko za jednym zamachem - oleje, filtry I inne badziewia?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Po przeglądzie w serwisie Hondy...
Collapse
X
-
Tyle, że nie koniecznie wg. komputera będzie przegląd raz w roku.. Przegląd A będzie zmienny w czasie, Bx zaś -co rok.
Comment
-
Zamieszczone przez un hombre Zobacz postaCzy w ustawieniach komputera moge gdzies zobaczyc jaki przeglad jest sugerowany za te 250 dni? Skad wiadomo czy A czy B?
Comment
-
Zamieszczone przez tomi333 Zobacz postaWitam. A co oznacza przegląd 2 ? Mam przebieg 19000.
Comment
-
Zamieszczone przez marart Zobacz postaWymiana filtra przeciwpyłkowego
Comment
-
Zamieszczone przez gienio Zobacz postaWłaśnie jestem przed przeglądem po 3 roku (przebieg 34 tys ) i mam na wyświetlaczu B 2 7 . Pewnie miałeś 2 tylko nie zwróciłeś uwagi .
Comment
-
Zamieszczone przez Stach13 Zobacz postaA pojawił Ci się kiedykolwiek ten komunikat. Mamy bolidy z tego samego roku i ja nie kojarzę komunikatu "2" a to za chwilę będzie 5 lat.
Comment
-
Zamieszczone przez Stach13 Zobacz postaA miałeś już wcześniej wymieniany filtr przez ASO? U mnie przez pierwsze dwa lata jak do nich jeździłem to wymieniali co roku i być może kasowali komunikat pomimo że się nie pojawił. Od listopada 2019 nie pojawiła mi się 2 więc pewnie w tym roku ją zobaczę.
Comment
-
Zamieszczone przez gienio Zobacz postaCo roku wymieniam sam
Comment
-
W książce gwarancyjnej.był: Accord CL7 2004 Royal Ruby Red Pearl
jest: Civic FK2 Sport 2015 Brilliant Sporty Blue Metallic
sigpic
http://www.civicforum.pl/showthread....y-Blue-Metalic
Comment
-
Zamieszczone przez tomi333 Zobacz postaGdzie można znaleźć opis kodów przeglądów? Szukałem w instrukcji i trochę na forum ale nie mogę znaleźć.
Pozdro
Comment
Comment