Pytanie do obecnych jak i przyszłych użytkowników Civica X, czy ktoś z Was zdecydował się lub ma zamiar zdecydować się na przedłużoną gwarancję?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Przedłużenie gwarancji.
Collapse
X
-
Na stronie Hondy poszukaj.
Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Zamieszczone przez krzyklo Zobacz postaTo jest nowość więc będą różne problemy a poza tym zawsze łatwiej takie odsprzedać (jeszcze na gwarancji lub niedługo po)...
Comment
-
Nie brałem przedłużonej gwarancji - jeśli auto dobre, to co ma się sypać? A jeśli nie, to przez te dwa lata obowiązkowego serwisu i kosztów rozszerzonej gwarancji i tak zapłacibym tyle, co za potencjalną wymianę "czegośtam". Poza tym to tylko 2 lata między 3., a 5. rokiem użytkowania. Jak się ma coś schlastać to jednak wierzę, że w ciągu tych pierwszych 3 lat
Comment
-
Jak miałem pomysł aby mojej Hani IX gen HB przedłużyć gwarancję do 5 lat, a miałem po 3 latach "nalatane" około 45 Kkm, gość z ASO stwierdził"po co to panu, przecież to Honda, do 50 Kkm ten samochód się układa, a potem to sama przyjemność".
Nie przedłużyłem gwarancji.
Pozdrowienia
Comment
-
No niby tak, tylko że X to nowość w Hondzie, turbo itp., ja przedłużyłem dla świętego spokoju, zwłaszcza że te 2100 to nie jakiś majątek w porównaniu co ceny samochodu
Comment
-
Zamieszczone przez MNi Zobacz postaKupiłem, ale nie ze względu na lata, a przebieg. 100tyś to trochę mało na moją jazdę na 3 lata.
Comment
-
Ja przedłużyłem gwarancję, możliwość zakupu gwarancji na 5 lat to był dla mnie kluczowy warunek jak szukałem samochodu. Wcześniej miałem Focusa Ecoboost (wiem wiem... nie porównywać Forda do Hondy) ale po 3 latach i 85 k. przebiegu akurat jak skończyła się gwarancja, pękła głowica silnika...co się działo dalej to już nie musze chyba pisać... Te 2100 w stosunku do całości kwoty zakupu Hondy to nie jest duża kwota i w moim przekonaniu warto zakupić gwarancję i nie ryzykować.
Comment
Comment