Jak dla mnie FWD, na początku jak wsiadł do auta i ruszał to tak to wyglądało.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Nowy Civic X generacji - zakup, zalety i wady, alternatywy rynkowe
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Zamieszczone przez ozzymir Zobacz posta
"Przypominamy, że produkcyjna odmiana Hyundaia i30 N napędzana będzie benzynowym, turbodoładowanym silnikiem o pojemności 2,0 l i mocy około 260 KM. Napęd, za pośrednictwem aktywnego mechanizmu różnicowego, trafiać ma wyłącznie na koła przedniej osi. Niewykluczona jest również wersja o mocy 300 KM i napędzie wszystkich kół, która jednak miałaby się pojawić nieco później."
Comment
-
Zamieszczone przez diamento Zobacz postaZ innej beczki. Ja tak sobie przeglądam forum z USA co by zobaczyć jakie problemy ludzie mają z Xgen. Jak by nie było są poligonem doświadczalny od ponad roku. Z tego co czytałem to były problemy (wyeliminowane) z falowaniem obrotów silnika przy pewnych prędkościach , systemem audio rozrywki, jakiś problem z pierścieniami tłoka. Poza tym mniejsze problemy mniejszej liczby użytkowników. Raczej nie ma tragedii i napawa optymistycznie, że do Europy trafią już w miarę przetestowane i dopracowane modele. Zobaczymy...............................C I V I C
.. generacje . wersje usportowione ..silniki
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
-
O problemach 2.0 nie wiem ale to co czytałem dotyczyło 1.5T. Na szczęści wyeliminowali to w zeszłym roku. Na pewno trochę chorób wieku dziecięcego nas ominie.
Pierwszy temat od góry:
Comment
-
Zamieszczone przez Daro31 Zobacz postaza artykułem z Interii:
"Przypominamy, że produkcyjna odmiana Hyundaia i30 N napędzana będzie benzynowym, turbodoładowanym silnikiem o pojemności 2,0 l i mocy około 260 KM. Napęd, za pośrednictwem aktywnego mechanizmu różnicowego, trafiać ma wyłącznie na koła przedniej osi. Niewykluczona jest również wersja o mocy 300 KM i napędzie wszystkich kół, która jednak miałaby się pojawić nieco później."
Comment
-
Blado Honda wygląda ze swoim Civic X przy konkurencji 200 plus koni, generalnie wszyscy są mocniejsi od Hondy. Jak widać Hyundai też, dupowozowata Toyota zaczyna być szybsza. Wie, wiem, że to forum Civica, ale X gen jest stary technologicznie i opóźniony do reszty konkurencji już w dniu premiery. A podobno Honda to marka kojarząca się ze sportem, masakra.
Comment
-
Taaa zacznie się, że super jeździ, ma zawieszenie, się prowadzi w zakrętach itp, itd. Ulało mi się po tym Hyundaiu, jak widzę te Toyoty po 8s do setki to wolniejsze od Civica będą chyba tylko skamieliny i wynalazki od Suzuki i Mitsubishi. w W Civicu X z końmi jak z dowcipem o lakierze Hondy, jakby mniej mogli dawać to by dawali. Accord VIII 2.4 miał 10 lat temu takie osiągi jak ta futurystyczna nowość od Hondy, cena dwa lata temu też była podobna. Do d.... z takim progresem
Comment
-
Zamieszczone przez KAMYK83AG Zobacz postaA które to te szybkie toyoty ? Przecież tam w cywilu chyba 132 km jest najmocniejsze np. w Corolli
Comment
-
-
Zamieszczone przez Jozin Zobacz postaA podobno Honda to marka kojarząca się ze sportem, masakra.
300 koni jest ? Jest. No to jazdaCivic 8 2.2D -> Civic 8 1.8 -> Civic 9 1.6D -> Golf 7 2.0 TDI -> C 220d 4MATIC -> Lexus GS-F
Comment
Comment