Drodzy Koledzy
Mam Civica prawie 2 miesiące jestem zadowolony gdy kupowałem samochód miałem różne priorytety , po pewnych przemyśleniach nigdy nie będę zwracał uwagi ile auto ma elektroniki i bajerów bo to się nie sprawdza w moim wypadku połowa jest wyłączona na szczęście można
radar przy złej pogodzie śnieg deszcz brudzi się i cała deska świecie na żółto więc nie ma to sensu, samochód może się dobrze prowadzi ale co z tego - siedzenia są jak w autobusie zero trzymania bocznego , narzekałem na materiał ale nie jest tragiczny natomiast trzymania bocznego nie ma wcale może ja jestem niski szczupły może dlatego
fotele z IX i będzie bajka
Spalanie oraz osiągi są dobre, może zrobię inaczej wypiszę w punktach - i +
Minusy Civica X
- Fotele(brak trzymania bocznego typowe dla grubasów z USA
- Elektronika radar nie działa podczas deszczu i śniegu
- Tandetne spasowanie progów
- Zderzaki i wszystkie plastiki mega miękkie ( w porównaniu z IX wypadają jak zamienniki z allegro)
- Tylna roleta
- Środkowy Tunel, łokieć wpada do dziury za mało regulacji
- Twardy podłokietnik tunela i drzwi
- Niekomfortowe siedzenia dłuższa trasa
Plusy:
- Spalanie- 7l
- Silnik
- Zawieszenie
- Świtała
- Design( rzecz gustu)
- Pozycja za kierownicą
- Audio
- Navi Conect
- Lakier jest różnica w porównaniu z IX
- Wyróżniamy się w tłumie - Jeszcze nie spotkałem Civica na Drodze
Nie będę pisał już na temat marketingu Hondy możliwości konfiguracji samochodu rabatów itp, bo to jest dno jak dla mnie, podsumowując auto jest zrobione typowo na rynek AMERYKAŃSKI to jest moja opinia
ALE I TAK WOLĘ HONDĘ NIŻ vw itp.

Mam Civica prawie 2 miesiące jestem zadowolony gdy kupowałem samochód miałem różne priorytety , po pewnych przemyśleniach nigdy nie będę zwracał uwagi ile auto ma elektroniki i bajerów bo to się nie sprawdza w moim wypadku połowa jest wyłączona na szczęście można

Minusy Civica X
- Fotele(brak trzymania bocznego typowe dla grubasów z USA
- Elektronika radar nie działa podczas deszczu i śniegu
- Tandetne spasowanie progów
- Zderzaki i wszystkie plastiki mega miękkie ( w porównaniu z IX wypadają jak zamienniki z allegro)
- Tylna roleta
- Środkowy Tunel, łokieć wpada do dziury za mało regulacji
- Twardy podłokietnik tunela i drzwi
- Niekomfortowe siedzenia dłuższa trasa
Plusy:
- Spalanie- 7l
- Silnik
- Zawieszenie
- Świtała
- Design( rzecz gustu)
- Pozycja za kierownicą
- Audio
- Navi Conect
- Lakier jest różnica w porównaniu z IX
- Wyróżniamy się w tłumie - Jeszcze nie spotkałem Civica na Drodze

Nie będę pisał już na temat marketingu Hondy możliwości konfiguracji samochodu rabatów itp, bo to jest dno jak dla mnie, podsumowując auto jest zrobione typowo na rynek AMERYKAŃSKI to jest moja opinia

ALE I TAK WOLĘ HONDĘ NIŻ vw itp.
Comment