Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Radio dedykowane Joying

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Bez sensu bawić się w ramki jak masz do wyboru dedykowane radio.

HDMI…. Skorzystałeś z tego kiedyś ?

Porty USB działają 2x te pod radiem. Dodatkowo z joyinga możesz sobie wyprowadzić np. Do schowka jeszcze jeden lub 2.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Comment

• Ani razu ale takie zboczenie, lubię jak wszystko działa a ta wersja + ramka to dokładnie to samo co dedykowane tylko z nowszymi wnętrznościami.

Macie doświadczenie pomiędzy szybkością działania wersji 4 a 8gb?

Cudów na tym robił nie będę. Tidal + Yanosik + Google Maps ewentualnie jak dotychczas CarPlay
      Last edited by spurlos; 24-07-2023, 18:14.

Comment

• Jest wyraźna różnica między 4 i 8 GB.... na plus tego drugiego.

Comment

• Panowie a wersja Comfort będzie miała wzmacniacz czy nie? możecie powiedzieć dlaczego akuratnie joying najlepszy? na ali jest tego ogrom...
          mam teraz to podstawowe radio i chcę zmienić na coś lepszego ale nie chcę stracić na jakości dzwięku, szału nie ma teraz ale żeby nie było gorzej :-)

Comment

• Warto się z chińczykami podroczyć trochę
            Otworzyłem spór na aliexpress że ustawienia nie chcą działać i przyznali 378 zł zwrotu haha.
            Tak więc radio wyszło mnie : 1888 zł - 378 zł. Za tą kasę już naprawdę warto je mieć.

Od ostatniego czasu nie zgubiło ustawień które wprowadziłem na connecie. Po prostu nie przełączam już profili auta i wgl w te ustawienia nie wchodzę.

Comment

• Ja włożyłem connecta ,chciałem zrobić jak ty.
              Teraz nie działa mi connect ani joying .Jakby nie był zasilania bezpiecznik nr. 20 w porządku.
              0

Comment

• Zamieszczone przez belon1 Zobacz posta
                Teraz nie działa mi connect ani joying
                A czy miałeś aku odłączony podczas przepinania?

Comment

• Zamieszczone przez Theo74 Zobacz posta
                  A czy miałeś aku odłączony podczas przepinania?

Nie miałem,ale wszystko było wyłaczone.
                  Bezpiecznik poszedł ,ale wymieniłem i brak reakcji.
                  Może jakiś przekaźnik to jest szybko,szybko

Załważyłem że nie dochodzi zasilanie do radia z wiązki

Ostatnie ostrzeżenie. Znowu piszesz post pod postem i znowu je łączę. W ciągu 12 godzin masz możliwość edycji poprzedniego. Korzystaj z tego.
                  Last edited by Paluch; 03-08-2023, 11:39.

Comment

• No czyli zrobiłeś jakieś zwarcie skoro przepaliło bezpiecznik. Nie dobrze.

Comment

• Witam, czy u kogos dziala alarm dzwiekowy w czujnikach martwego pola? Zainstalowalem radio i niestety przestalo pikac

Comment

• Mam pytanie jak u Was z jakością połączeń ? U mnie rozmówcy słyszą swój głos. Ma to miejsce na wbudowanym jak i dołączanym mikrofonie.

Czy testował ktoś wbudowany modem 4G ? Albo ja jestem jakiś ułomny i prędkość przesyłu jest bardzo mała. Zasięg 4G jest na maksimum.

Comment

• Radio dedykowane Joying

Co do pierwszego pytania to jakość rozmów jest dużo gorsza niż w fabrycznym radiu...

Co do drugiego - żeby działało dobrze to musisz mieć obydwie anteny 4g zamontowane. Jeśli zamontujesz jedną to zasieg będzie pełen ale prędkość zerowa i ping bardzo duży. U mnie 4g śmiga pięknie.

Comment

• Mam wpięte obie, jest różnica która w które gniazdo ?

Da się jakiś ogarnąć linie kamery ? Teraz nie oddają toru jazdy auta ?

Udało wam się ustalić na stałe język polski zegarów ? U mnie zmienia się na angielski po wyłączeniu silnika.

Ostatnia rzecz, tez macie dużo niższa głośność z tidala zainstalowanego w radiu a tego przez CarPlay

Comment

• Radio dedykowane Joying

Nie ma znaczenia która gdzie.

Linie da się skorygować, podczas wrzucenia biegu wstecznego naciskasz na linie i wyskoczy ci okienko w którym można je przestawiać.

Jak zmieniałeś dużo razy ustawienia i profile auta to radio będzie zmieniać na angielski. Podłącz starego connecta ustaw to co chcesz i zostaw w spokoju joying. Wejdź na joying tylko raz w menu i zaznacz polski język. Więcej tam nie wchodź bo się miesza wtedy.

Comment

• Ku przestrodze:
                                Trafił się civic w którym było montowane radio zamienne, później znowu connect, znowu zamienne. Po czasie okazało się, że jest brak oświetlenia panelu klimatyzacji oraz przycisków od systemów po lewej stronie kierownicy. Przy przekładkach pojawił się również dym z okolic licznika.
                                Zacząłem szperać w internecie aby znaleźć problem.
                                Trafiłem na taki ostrzeżenie serwisowe:
                                IMG_0212.jpg

No i fsktycznie jest kostka od panelu klimatyzacji, która pasuje również idealnie w wolne gniazdo w connecie:
                                IMG_0209.jpgIMG_0210.jpg

Według serwisówki - do wymiany licznik.
                                Długo się nie zastanawiałem - licznik na stół i patrzymy co jest:
                                IMG_0208.jpgIMG_0201.jpg

No i mamy znalezione, spalony tranzystor mosfet:
                                IMG_0200.jpgIMG_0203.jpg

Zamówiłem nowy mosfet o oznaczeniu NDT3055L SOT- 223. Wylutowany stary:
                                IMG_0205.jpg

Wlutowany nowy:
                                IMG_0206.jpg

Licznik zamontowany i wszystko działa jak wcześniej.

Także uważajcie przy montażu radia a w zasadzie connecta bo w zamiennych radiach gniazda na tą wtyczkę nie ma.

Comment

Working...
                                X