Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Ktoś ma pomysł co się stało - załączam foto

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Ktoś ma pomysł co się stało - załączam foto

Auto jest na jezdni a pokazuje daleko obok

[ATTACH=CONFIG]60673[/ATIMG_20220803_111826.jpgTACH]
    Teraz fotka. Chyba reset jednostki pomoże tylko jak go zrobić

Comment

Przytrzymaj kilka sekund przycisk power na honda connect, aż wyskoczy komunikat czy uruchomić ponownie.

Comment

Akutalizacje na to były. Przy błędnym wskazywaniu GPS. Wykonywane w ASO z pendrive

Wysłane z mojego SM-G988B przy użyciu Tapatalka

Comment

Do tej pory GPS działał dobrze. Chciałem zaktualizować mapy. I wyszło jak wyszło. Potrzebuję pliki do aktualizacji map

Comment

Każdemu do jakiejś pory działało dobrze. Dla tych co przestało im działać wyszła łatka o której pisałem z zastrzeżeniem żeby instalować ją tylko wtedy gdy pojazd gubi drogę. Potwierdzić to może @katana bo też miał problem.

Comment

Ok. A może ktoś po ratować plikiem który powstaje po włożeniu pena do navi który zbiera info o typie navi? Resztę sobie ogarnę. Fajnie jakby była fabryczna navi z pełnymi mapami Europy

Comment

To może nie zadziałać. Vin i nr seryjny radia jest w plikach

Comment

Wiem że na bank tam nie ma vinu. Jest tylko rodzaj sprzętu, mapy, głosy
                  Ale dzięki temu plikowi pociągnę mapy. Podmienię w tym co mi wyskakuje dla Kanady i po temacie

Comment

A próbowałeś po prostu tak jak lisu pisał, zresetować connecta, po resecie trzeba chwilę poczekać na złapanie sygnału, może złapie prawidłowo i będzie po problemie.
                    Moja Honda
                    https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

Zamieszczone przez malina84 Zobacz posta
                      A próbowałeś po prostu tak jak lisu pisał, zresetować connecta, po resecie trzeba chwilę poczekać na złapanie sygnału, może złapie prawidłowo i będzie po problemie.
                      Hej malina. Na ciebie zawsze można tutaj liczyć.
                      Zrobiłem reset i dupa
                      Kiedyś był fajny sposób na forum ale niestety pliki wygasły. Działało na tym aż miło. No i zachciało się nowych map bo ciągle infotaiment buczal że stare. No to sru (głupek) pen do gniazda, klik aktualizacja i cyk mamy mapy Kanady i usa.
                      Zacząłem szukać po kompie. Znalazłem mapy eu ale chyba cos musiałem zepsuć bo wyszło jak wyszło. Może źle pena z aktualizacją zrobiłem.
                      Dlatego jak będę miał plik z danymi, ściągnę właściwe mapy z garmin Express, podmienię z swoimi orginał ami i wio

Comment

a waze prze AA tak fajnie śmiga
                        Civic X 2.0 USA

Comment

No właśnie nie mogę aa podłączyć. Kable, telefony. I nic

Comment

Ja mam pobrane mapy EU 2022 mogę Ci podesłać to spróbujesz.
                            Moja Honda
                            https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

Super. Tylko z tego co pamiętam (to było w 2019r) tam była podmianka jeszcze 3 czy 4 plików poza mapami

Comment

Working...
                              X