Auto jest na jezdni a pokazuje daleko obok
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Ktoś ma pomysł co się stało - załączam foto
Collapse
X
-
[ATTACH=CONFIG]60673[/ATIMG_20220803_111826.jpgTACH]
Teraz fotka. Chyba reset jednostki pomoże tylko jak go zrobić
-
Każdemu do jakiejś pory działało dobrze. Dla tych co przestało im działać wyszła łatka o której pisałem z zastrzeżeniem żeby instalować ją tylko wtedy gdy pojazd gubi drogę. Potwierdzić to może @katana bo też miał problem.
Wysłane z mojego SM-G988B przy użyciu Tapatalka
Comment
-
A próbowałeś po prostu tak jak lisu pisał, zresetować connecta, po resecie trzeba chwilę poczekać na złapanie sygnału, może złapie prawidłowo i będzie po problemie.
Comment
-
Zamieszczone przez malina84 Zobacz postaA próbowałeś po prostu tak jak lisu pisał, zresetować connecta, po resecie trzeba chwilę poczekać na złapanie sygnału, może złapie prawidłowo i będzie po problemie.
Zrobiłem reset i dupa
Kiedyś był fajny sposób na forum ale niestety pliki wygasły. Działało na tym aż miło. No i zachciało się nowych map bo ciągle infotaiment buczal że stare. No to sru (głupek) pen do gniazda, klik aktualizacja i cyk mamy mapy Kanady i usa.
Zacząłem szukać po kompie. Znalazłem mapy eu ale chyba cos musiałem zepsuć bo wyszło jak wyszło. Może źle pena z aktualizacją zrobiłem.
Dlatego jak będę miał plik z danymi, ściągnę właściwe mapy z garmin Express, podmienię z swoimi orginał ami i wio
Comment
-
-
Ja mam pobrane mapy EU 2022 mogę Ci podesłać to spróbujesz.
Comment
Comment