Nie używam już Yanosika, więc ciężko mi powiedzieć ale na pewno są różne głośności. Np. spotify ma osobny poziom glośności (z pamieci 20 poziomów), niż nawigacja (8 poziomów?). Żeby zmienić poziom głośności nawigacji, trzeba poczekać aż będzie jakiś komunikat i wtedy szybko nacisnąć na przycisk (podgłośnić). Możliwe że Yanosika masz ustawione na 0, więc jak spodziewasz się że w tym czasie coś jest to spróbuj dać do góry. To może być jeden powodów 
Tak na marginesie, Yanosik mnie wkurzał (m.in. głośnością) i od dawna przerzuciłem się na Waze (działa też w tle bez używania nawigacji + przydatny za granicą). Poza tym fajnie integruje się z spotify, nie ma takiego efektu jak przy Google maps, że muzyka się całkowicie wycisza, 1-2 sekundy przerwy i Google coś mówi. Tutaj działa to płynnie, spotify jest trochę ściszany na czas komunikatu od Waze.

Tak na marginesie, Yanosik mnie wkurzał (m.in. głośnością) i od dawna przerzuciłem się na Waze (działa też w tle bez używania nawigacji + przydatny za granicą). Poza tym fajnie integruje się z spotify, nie ma takiego efektu jak przy Google maps, że muzyka się całkowicie wycisza, 1-2 sekundy przerwy i Google coś mówi. Tutaj działa to płynnie, spotify jest trochę ściszany na czas komunikatu od Waze.
Comment