Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Subwoofer pod fotel Civic Sport +

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Do wymiany fotel kierowcy - skrzypiał okropnie. I zgłosiłem też stukającą podsufitkę bo nie mogłem już wytrzymać... Rozgrzebali auto i zaczęli zamawiać części, które jak się okazało są trudno dostępne. Kompletny brak planowania...

Jeżdżę teraz zastępczym Civiciem w sedanie, w manualu i tu też deska skrzypi okropnie. Przyznam, że duże rozczarowanie...

Comment

Ja zgłosiłem tydzień temu skrzypienie fotela. Na szczęście trochę lepiej podeszli do tematu... Czekam ns telefon aż stelaż będzie u nich.

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka

Comment

Zamieszczone przez Paluch Zobacz posta
        Ja zgłosiłem tydzień temu skrzypienie fotela. Na szczęście trochę lepiej podeszli do tematu... Czekam ns telefon aż stelaż będzie u nich.

No to już wiem że skrzypi nie od mojej wagi u mnie też skrzypienie się pojawią ale czasami poskrzypi i później 2 dni przerwy. Zauważyłem też że przesunięcie minimalnie fotela do przodu lub do tyłu i skrzypienie na chwilę ustaje. Muszę akurat przejeżdżać koło ASO kiedy będzie skrzypiec bo jak podjadę a będzie cisza to mnie oczywiście odprawią z kwitkiem.

Comment

Zamieszczone przez wolkas Zobacz posta
          No to już wiem że skrzypi nie od mojej wagi u mnie też skrzypienie się pojawią ale czasami poskrzypi i później 2 dni przerwy. Zauważyłem też że przesunięcie minimalnie fotela do przodu lub do tyłu i skrzypienie na chwilę ustaje. Muszę akurat przejeżdżać koło ASO kiedy będzie skrzypiec bo jak podjadę a będzie cisza to mnie oczywiście odprawią z kwitkiem.
          U mnie skrzypi przy każdej jeździe, wystarczy 1 - 2 km się przejechać i zaczyna.. Stwierdzili w ASO, że wymieniali stelaż w takim przypadku i było ok więc czekam aż dojdzie do nich stelaż i zaproszą na wymianę.

Comment

Na skrzypienie pomaga tylko wymiana stelaża. Ja jestem już prawie rok po wymianie i na razie nowy stelaż nie rozsypał się. To nie jest nowość dla ASO z tym fotelem więc spokojnie nie robią problemów. Dodatkowo wymieniałem niedawno pokrycie dolnego siedziska bo "odcisnęła" się mata grzewcza. Widać było ładnie jak idą nitki grzewcze. Też nie robili problemów a tym tematem.
            Moja Hania
            http://www.civicforum.pl/showthread....-MT-Rallye-Red

Comment

Wiecie, tu nie chodzi o robienie problemów - w końcu to naprawa gwarancyjna, ale wytykam Hondzie kompletny brak planowania. Jak można trzymać na serwisie przez dwa miesiące rozgrzebany samochód!? Ja się naprawdę obawiam w jakim stanie on do mnie wróci...

Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka

Comment

Zamieszczone przez Voytasso Zobacz posta
                Wiecie, tu nie chodzi o robienie problemów - w końcu to naprawa gwarancyjna, ale wytykam Hondzie kompletny brak planowania. Jak można trzymać na serwisie przez dwa miesiące rozgrzebany samochód!? Ja się naprawdę obawiam w jakim stanie on do mnie wróci...

Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka

Comment

Zamieszczone przez Voytasso Zobacz posta
                  Ja się naprawdę obawiam w jakim stanie on do mnie wróci...
                  Pewnie zostanie im parę śrubek jak złożą Ci auto... po takim czasie nie będą pamiętać gdzie poszczególne były wkręcone a tak na poważnie 2 miechy bez auta to jakaś porażka... tyle to można czekać na jakieś części które gdzieś w Japonii robią na zamówienie... a normalnie to części przychodzą maks. w 2 tygodnie, nawet z Japonii..
                  Moja łódka Civic..
                  Mój "klekocik" Ceed..
                  New... "Japończyk" e:Hev 2.0
                  Coś na temat olejów..

Comment

Zamieszczone przez marart Zobacz posta
                    Dodatkowo wymieniałem niedawno pokrycie dolnego siedziska bo "odcisnęła" się mata grzewcza. Widać było ładnie jak idą nitki grzewcze.
                    U mnie też te nitki trochę widać ale zastanawiam się czy to reklamować, bo wymienią pokrycie i pewnie znowu po jakimś czasie będzie to samo.

Comment

Zamieszczone przez Stach13 Zobacz posta
                      .... ale zastanawiam się czy to reklamować, bo wymienią pokrycie i pewnie znowu po jakimś czasie będzie to samo.
                      Masz 3 lata gwarancji to trzeba ich ciągnąć ile się da. Akurat wymiana tego elementu to kwestia godziny bo wymontowują fotel
                      Moja Hania
                      http://www.civicforum.pl/showthread....-MT-Rallye-Red

Comment

Working...
                      X