Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Nawigacja - Fotoradary

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Nie mam HondaHack, to raz...
    Podłączam AA z komórką (kabelek i na półeczkę), a tam w telefonie mam wszystko na bieżąco (internet), telefonik się doładowuje.
    Komendy Google'a jakieś takie wygodne i do dzwonienia i do jeżdżenia.
    Dodatkowo mam tam sporą porcję muzy poukładanej w playlistach i puszczam sobie przez GooglePlay (w Spotify jakos jeszcze nie umiem się sprawnie poruszać). Niebawem dogram jeszcze playlistę z audiobookami i będzie dobrze.
    Nie wiem, czy to wszystko udałoby się w connect'cie.

Comment

Zamieszczone przez rfa Zobacz posta
      Nie mam HondaHack, to raz...
      Podłączam AA z komórką (kabelek i na półeczkę), a tam w telefonie mam wszystko na bieżąco (internet), telefonik się doładowuje.
      Komendy Google'a jakieś takie wygodne i do dzwonienia i do jeżdżenia.
      Dodatkowo mam tam sporą porcję muzy poukładanej w playlistach i puszczam sobie przez GooglePlay (w Spotify jakos jeszcze nie umiem się sprawnie poruszać). Niebawem dogram jeszcze playlistę z audiobookami i będzie dobrze.
      Nie wiem, czy to wszystko udałoby się w connect'cie.
      aaa ok spoko. myślałem, że jakiś inny powód

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

Comment

Comment

Do tej pory ściągałem z tej strony, ale po dwuletniej przerwie widzę (korzystam z Waze) , że coś poznikało :
          Pogrzeb sobie, może tylko układ strony się zmienił..

Software for processing maps in Garmin format. Maps, POI and software tools for Garmin GPS.

Software for processing maps in Garmin format. Maps, POI and software tools for Garmin GPS.

Comment

Working...
          X