Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Najnowsze mapy do zainstalowania ?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Zamieszczone przez maku123 Zobacz posta
    Nie mogę zaktualizować map na 2022 rok...
    Sformatuj jeszcze raz pendrive pod FAT 32, zgodnie z instrukcją włóż ponownie do gniazda USB w aucie,
    poczekaj z 30 sekund i wtedy na kompie Garmin Express powinno pójść.
    Miałem identyczny problem gdy wcześniej na tym samym penie wgrywałem.

Comment

• Niestety to nie działa u mnie. Zamówiłem nowego pendriva i spróbuję jutro jeszcze raz.

Comment

• Dziwna sprawa. Nowy pendrive i to samo. Chyba dam sobie spokój albo reset, już sam nie wiem.
        Po wyczyszczeniu pamięci podręcznej garmina i rozpoczęciu procedury na nowo aktualizacja zaczęła działać.
        Last edited by maku123; 21-09-2021, 18:07.

Comment

• @Berto A czy w folderze POI pozostawić oryginalny plik i dorzucić ten nowy który utworzyłem, czy go zastąpić nowoutworzonym plikiem i czy w takim wypadku zmienić nazwę na tę którą posiadał plik oryvinalny?
          Last edited by baboo; 14-11-2021, 12:58.

Comment

• Przepraszam, że piszę pod swoim postem, ale chciałem zasygnalizować, że problem rozwiązałem samodzielnie. Więc tak plik z rozszerzeniem gpi dodałem do katalogu POI nie usuwając pliku, który tam już się znajdował. Nawigacja zaciągnęła fotoradary (sprawdziłem). Dodałem pliki dźwiękowe z ostrzeżeniami przy pomocy programu POO loader, ale działanie ostrzeżeń potwierdzę jak będę przejeżdżał obok jakiegoś fotoradaru i dam znać.

Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka

Comment

• Pytanie ile czasu trwa aktualizacja? Pytam bo w instrukcji pisze, że do 4h.

Comment

• Zależy od szybkości łącza . Mi pobierało na kompa około 45 min , a wgranie do auta około 20 minut

Wysłane z mojego ASUS_X00TD przy użyciu Tapatalka

Comment

• Udało mi się uruchomić komunikaty głosowe dla fotoradarów, wystarczyło przywrócić nawigację do ustawień fabrycznych i komunikaty zaczęły działać.

Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka

Comment

• Ktoś byłby tak miły i poratował mapami Europy 2022? Niestety garmin Express tylko oferuje usa i Canada

Comment

• Zamieszczone przez wodzus Zobacz posta
                      Wielkie dzięki. Podgrałem podane pliki do navi w crv Vgen z usa i działa.
                      Teraz czas na dźwięk. Wiecie może jak wrzucić polskie komunikaty?
                      Tutaj było wszystko fajnie zrobione. Może ktoś podrzucić takiego samograja z aktualnymi mapami bo poprzednie linki nie działają

Comment

• Zamieszczone przez rob1986 Zobacz posta
                        Teraz moi drodzy w stu procentach potwierdzam ze ostatnie mapy nt garmina działają, pod warunkiem ściągnięcia na pena ostatniej aktualizacji oryginalnej hondy map i podmienieniu dosłownie tego gotowca

,https://uptobox.com/bhdjxbyfoaum
                        ,https://uptobox.com/rx08abtlglne
                        ,https://uptobox.com/8mdtzb8n1zzd
                        ,https://uptobox.com/yho9d81oqera

Gorąco pozdrawiam forumowiczów

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
                        Ma ktoś tego gotowca?

Comment

• Odkopię temat
                          Nie mam już opcji aktualizacji za darmo... Jest info, że mogę kupić aktualizację za 22e. I teraz pytanie do osób, które taką aktualizację kupowały - to jest cena za tylko jedną, kolejną aktualizację? Po zapłacie udostępniane są jakieś pliki czy jak to technicznie wygląda?

Comment

Working...
                          X