Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Najnowsze mapy do zainstalowania ?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Ja też na to liczę. Wydaje mi się, że ostatnia aktualizacja tak naprawdę była downgrade'em w stosunku do wersji fabrycznej (auto z maja 2017). Nie było np. A4 z Rzeszowa na zachód. Masakra.

Comment

No nic innego nie pozostało tylko poczekać. Zobaczymy czy i w jakim stopniu będzie aktualna mapa. Ja mieszkam w dolnośląskim i często korzystam z nowego odcinka S-3 od Legnicy w stronę Zielonej Góry i jak na razie to nawigacja "jedzie" polami
      Moja Hania
      http://www.civicforum.pl/showthread....-MT-Rallye-Red

Comment

Komuś udało się wgrać do Garmina Hani mapę 2019 rok ? Z mojego Garmin Express zniknęła aktualizacja mapy 2019 , jest tylko 2018.0

Comment

Ja ściągnąłem przed chwilą zaktualizowało z sukcesem ale wersja map po aktualizacji pisze 2017

Comment

Zamieszczone przez darforstop Zobacz posta
            Komuś udało się wgrać do Garmina Hani mapę 2019 rok ? Z mojego Garmin Express zniknęła aktualizacja mapy 2019 , jest tylko 2018.0
            u mnie również nie pokazuję aktualizacji. jest Europe 2018.0 i krzyczy, że oprogramowanie jest aktualne. Pewnie Garmin wstrzymał wadliwą aktualizację.

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

Comment

Zamieszczone przez pteresz Zobacz posta
              Ja ściągnąłem przed chwilą zaktualizowało z sukcesem ale wersja map po aktualizacji pisze 2017
              Bo ściągnąłeś starą mapę - Garmin tak pokazuje - masz zainstalowaną wersje 2018 to dla niego 2017 jest również jako "nowość" - już ten temat był kilka stron wcześniej. Musisz nałożyć ponownie 2018

Zamieszczone przez darforstop Zobacz posta
              Od wczoraj wieczora zniknęła faktycznie wersja 2019 - co wskazuje, na to że problem z dostępem do mapy był poważniejszy niż zapewniano mnie na infolinii Garmina, że pracują już nad tymi i wieczorem (czytaj wczoraj) będzie już OK
              Last edited by marart; 22-12-2018, 17:40.
              Moja Hania

Comment

I znów się pojawił Update 2019. Zobaczymy.

Comment

Update 2019.Zaktualizowane.W Łodzi ,na szybko sprawdzane ,dość aktualne.

Comment

Potwierdzam, chodzi. Zobaczymy w trasie jak z aktualnością.

Comment

Zamieszczone przez montada Zobacz posta
                      I znów się pojawił Update 2019. Zobaczymy.
                      A to ciekawe bo u mnie przed chwilą sprawdzałem i nie ma dalej 2019....

Aktualizacja posta....

A po kilkunastu minutach zdecydowała się pokazać wersja 2019
                      Last edited by marart; 27-12-2018, 21:22. Powód: Zmiana sytuacji....:)
                      Moja Hania

Comment

Zainstalowałem mapy 2019 i jest rozjechany GPS z mapą , chyba znowu musi zapisać dane o pozycjowaniu satelit ?

Wysłane z mojego ASUS_X00TD przy użyciu Tapatalka

Comment

Nie wiem jak Wy ale przejrzałem na szybko aktualność map i powiem, że dramat - istniejąca kilka miesięcy już droga a budowana ze 2 lata S3 na odcinku Legnica - Lubin (w sumie jest to obwodnica Lubina) na "nowej" mapie 2019 dalej nie istnieje....To nie jest podrzędna droga tylko "eS-ka". To tak na szybko co przejrzałem najbliższe okolice na ekranie.
                          Moja Hania

Comment

Bo jest za darmo ...

Wysłane z mojego ASUS_X00TD przy użyciu Tapatalka

Comment

Czy ktoś w ciągu ostatnich 2-3 dni próbował robić aktualizację map?
                              Wywala mi tak samo update przy 50% jak niektórym parę dni temu.

Comment

Robiłem dziś. Nie miałem problemów.

Comment

Working...
                                X