Ja też na to liczę. Wydaje mi się, że ostatnia aktualizacja tak naprawdę była downgrade'em w stosunku do wersji fabrycznej (auto z maja 2017). Nie było np. A4 z Rzeszowa na zachód. Masakra.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Najnowsze mapy do zainstalowania ?
Collapse
X
-
No nic innego nie pozostało tylko poczekać. Zobaczymy czy i w jakim stopniu będzie aktualna mapa. Ja mieszkam w dolnośląskim i często korzystam z nowego odcinka S-3 od Legnicy w stronę Zielonej Góry i jak na razie to nawigacja "jedzie" polami
Comment
-
Zamieszczone przez darforstop Zobacz postaKomuś udało się wgrać do Garmina Hani mapę 2019 rok ? Z mojego Garmin Express zniknęła aktualizacja mapy 2019 , jest tylko 2018.0
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Zamieszczone przez pteresz Zobacz postaJa ściągnąłem przed chwilą zaktualizowało z sukcesem ale wersja map po aktualizacji pisze 2017
Zamieszczone przez darforstop Zobacz postaKomuś udało się wgrać do Garmina Hani mapę 2019 rok ? Z mojego Garmin Express zniknęła aktualizacja mapy 2019 , jest tylko 2018.0Last edited by marart; 22-12-2018, 17:40.
Comment
-
Zamieszczone przez montada Zobacz postaI znów się pojawił Update 2019. Zobaczymy.
Aktualizacja posta....
A po kilkunastu minutach zdecydowała się pokazać wersja 2019
Comment
-
Nie wiem jak Wy ale przejrzałem na szybko aktualność map i powiem, że dramat - istniejąca kilka miesięcy już droga a budowana ze 2 lata S3 na odcinku Legnica - Lubin (w sumie jest to obwodnica Lubina) na "nowej" mapie 2019 dalej nie istnieje....To nie jest podrzędna droga tylko "eS-ka". To tak na szybko co przejrzałem najbliższe okolice na ekranie.
Comment
Comment