Zamieszczone przez malina84
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Honda Connect - Wgrywanie Aplikacji i Ukryte Opcje
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Zamieszczone przez nightcon Zobacz postaWrzuciłbyś tą 2.8.0 albo linka dał? ja wrzuciłem 2.8.1 chyba i nie trybi
Comment
-
Dokładnie to samo będziesz miał na tej 2.8.0, ostatnio chciałem zainstalować sobie na innym androidzie, a nawet na dwóch i tez pokazuje błąd chwilowy problem z internetem czy coś takiego, chociaż internet jest.
Comment
-
Zamieszczone przez malina84 Zobacz postaDokładnie to samo będziesz miał na tej 2.8.0, ostatnio chciałem zainstalować sobie na innym androidzie, a nawet na dwóch i tez pokazuje błąd chwilowy problem z internetem czy coś takiego, chociaż internet jest.
Comment
-
Zamieszczone przez nightcon Zobacz postaNichuchu. Nie da się zarejestrować też. Jedynie co mi przychodzi do głowy to sklonować system albo binarkę wrzucić kogoś kto już ma zainstalowane i się nie wylogował.
Comment
-
Teraz pytanie jak to ominąć
Comment
-
Zamieszczone przez malina84 Zobacz postaAlbo próbować co jakiś czas i może zaskoczy, albo zainstalować nowsza wersję.
Comment
-
Widocznie za nowa, musisz celować coś starszego, np https://apkcafe.pl/download?file_id=...tyradar-kamera
Comment
-
Zamieszczone przez malina84 Zobacz postaWidocznie za nowa, musisz celować coś starszego, np https://apkcafe.pl/download?file_id=...tyradar-kamera
odpaliło, zaraz sprawdzę w trasie (czarny ekran był ale poczekałem i odpaliło - rejestracja też)
edit:
Dobra, Twoja wersja apki zadziałała. Jeszcze tam ustawienia w samej apce i będzie hulało. Teraz tapetę chce zmienić ale coś mi nie widzi jpg z usbLast edited by nightcon; 23-05-2022, 14:44.
Comment
-
Zamieszczone przez nightcon Zobacz postaodpaliło, zaraz sprawdzę w trasie (czarny ekran był ale poczekałem i odpaliło - rejestracja też)
edit:
Dobra, Twoja wersja apki zadziałała. Jeszcze tam ustawienia w samej apce i będzie hulało. Teraz tapetę chce zmienić ale coś mi nie widzi jpg z usb
Comment
-
Moje też, ale koledzy maja wersje USA, wiec może być trochę inaczej.
Comment
-
a masz składane lusterka w USA?
Jak chesz szybko zamknąć wszystkie okna to wkładasz kluczyk i przekręcasz w lewo i trzymasz
Comment
Comment