Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Honda Connect - Wgrywanie Aplikacji i Ukryte Opcje

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Znalazłem
    Wchodzimy w ustawenia audio i ostatnia opcja na liście: Okno podz. źródła dzw. - trzeba ustawić na wył.

Comment

• Dokladnie.

IMG_0544.jpg
      Last edited by kichanadeta; 17-11-2018, 09:34.
      Było: Honda Civic VIII Sport, Honda Civic IX Tourer Sport, Honda Civic X Sedan Executive
      Obecnie: Hyundai Kona N

Comment

• 1,5 roku się zastanawiałem jak to wyłączyć, flaszka koledzy

Comment

• Może gdzieś było więc sorry jeśli pytam drugi raz ale czy żeby działał android auto w samochodzie trzeba za każdym razem podpinać telefon kablem?
          Pozdrawiam.

Comment

• Niestety tak i raczej nie ma szans żeby to się zmieniło.

Comment

• Czy jest dostępna dokładna instrukcja funkcji Honda Hack?

Comment

• Co to znaczy dokładna instrukcja?
                Moja Honda
                https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

• Czy są spisane funkcje, czy trzeba je sprawdzać w samochodzie?

Comment

• Poszukaj w internecie, Youtube, albo zainstaluj wersje basic i będziesz wiedział wszystko.
                    Moja Honda

Comment

• szczupi, www.autohack.org, na głownej zjedź na dół - jest opis dla obu wersji, standard + pro.

Comment

• Panowie - jakie aplikacje (które apki) polecicie pod kątem Youtube i Spotify - oczywiście w połączeniu z Honda Hack Pro...
                        Skończyła mi się ostatnia subskrypcja na Spotify i teraz za cholerę nie mogę wbić nowych danych logowania w tym programiku co korzystałem do Spotify - czarny ekran i tyle... Polecicie coś?
                        To samo z Youtube - korzystałem z NewPipe, ale jakiś czas temu przestał działać - uruchamia się, ale już nie odtwarza plików wywalając jakiś błąd... próbowałem dziś TubeMate - co prawda działa, ale muli ten program strasznie, poza tym on raczej do ściągania plików chyba służy bo za każdym razem jakieś gówniane okienko wyskakuje do downloadu przy probie odtwarzania...Potrzebuję jakiegoś prostego programiku do odtwarzania jedynie z Youtube - podpowie ktoś?

Comment

• YouTube to zobacz
                          The modded version of YouTube app will work on Android devices that have not installed Google System Base / GAPPS / Google Play Services. DOWNLOAD APK Size 12mb | Downloads: 44k YouTube account features are not available XDA:DevDB...

a Spotify jest czarny ekran ale jak po klikasz po ekranie to trafisz na miejsce gdzie się wpisuje login i hasło.
                          Moja Honda

Comment

• Zamieszczone przez malina84 Zobacz posta
                            a Spotify jest czarny ekran ale jak po klikasz po ekranie to trafisz na miejsce gdzie się wpisuje login i hasło.
                            Malina - próbowałem, ale coś nie mogę trafić w odpowiednie miejsce... albo wyskakuje mi jakieś okno, by skojarzyć z Facebook itp.

Comment

• Ja zrobiłem tak, że zainstalowałem ta samą wersję na telefonie i mniej więcej wiedziałem gdzie naciskać.
                              Moja Honda

Comment

• Witam, mam kłopot wgrałem honda hack przez kabel USB AA, klipy z pendriva odtwarza, ale brak głosu,czy może ktoś miał taki problem i może pomóc jak to ugryźć z góry dzięki pozdrawiam

Comment

Working...
                                X