Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Honda Connect - Wgrywanie Aplikacji i Ukryte Opcje

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• A jaki problem usunąć to co masz teraz i zainstalować wersję pro?

Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka
    Moja Honda
    https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

• Zamieszczone przez malina84 Zobacz posta
      usunąć to co masz teraz i zainstalować wersję pro
      dokładnie, ja tak zrobiłem, 7 minut roboty i działa.

Comment

• Ok dzięki, usunę i sprawdzę czy się da zainstalować Pro.

Comment

• Nie mogę się połączyć przez usb wywala że sterownik nie zainstalował się, dziwne bo wcześniej wszystko było ok i tak jest na dwóch laptopach a sterowniki winda pokazuje że mam najnowsze.

Comment

• zresetuj do ustawień fabrycznych i na nowo honda hack

Comment

• Zrobiłem i nie mogę się połączyć nie wiem czemu.

Comment

• A możesz opisać jak instalujesz HondaHack? Bo za bardzo nie wiem po co piszesz o laptopie i podłączaniu go ...do Hanki ?

Comment

• Wykupiłem pro, wchodzę na stronę gdzie muszę podać kod i laptop nie może się połączyć z autem. Chyba że robię coś żle.

Comment

• Zostawiasz lapka w spokoju, notujesz kod , który dostałeś po zakupie wersji pro, udostępniasz net/ łączysz connecta z netem- np. poprzez hotspot z telefonu lub sieć wifi. W Conneccie wchodzisz w przeglądarkę internetową, wpisujesz adres https://autohack.org/root , zatwierdzasz i wyświetla się strona i tam robisz chyba dalej ( strzałka). Wyświetla się klawiatura i wpisujesz otrzymany kod i zatwierdzasz "ok". Dalej wszystko dzieje się samo. System ściąga pliki, instaluje się, restartuje i masz zainstalowany HondaHack.
                    Last edited by montada; 30-07-2018, 23:23.

Comment

• sprobóje tak zrobić, dzięki.

Comment

• Daj znać czy się udało. Powinno pójść bez problemu.

Comment

• Wielkie dzięki montada, udało się, nie wiem czemu czepiłem się lapka a mogłem w ten sposób co podałeś, jeszcze raz dzięki.

Comment

• No to super

Comment

• Panowie - czy za pomocą Honda Hack Pro będę miał możliwość zainstalowania takiej aplikacji NC+ GO (aplikacja mobilna przeznaczona dla Abonentów nc+ z dostępem do kanałów TV) ? Próbował ktoś? jest to możliwe?

Comment

• Zainstalowaś na pewno będziesz mógł, jeśli jest przystosowana od wersji Androida w Conneccie.
                                Last edited by malina84; 02-08-2018, 14:04.
                                Moja Honda
                                https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

Working...
                                X