Witam, spotkał się ktoś może z problemem przeciągu w czasie jazdy? Szumi mi z przodu auta, dokładnie nie mogę zlokalizować miejsca, jakby dźwięk dochodził z kratek nawiewu. Bez znaczenia obroty, bieg, czy klima włączona/wyłączona, różne ustawienia nawiewu. Problem zaczyna się gdy przekraczam 100km/h. Lewe powietrze gdzieś sobie hula? Dodam, że problem zaczął się gdy zdjąłem osłonę pasa przedniego i niechcący popsułem 2 spinki (skrajne), a jedną środkową zgubiłem. Zauważyłem też, że uszczelka przedniej szyby mi się odkleiła i lecę jutro przykleić na nowo. Dla świętego spokoju wyciągnąłem jeszcze filtr kabinowy i wsadziłem zaś, i dokładnie zamontowałem zaślepkę od filtra bo koleś od klimy nie zrobił tego dobrze. A zaczęło wiać w momencie wyprzedzania, nagle jakby okno otworzyć.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Przeciąg powyzej 100
Collapse
X
-
Zadałeś pytanie i sam na nie odpowiedziałeś. Skoro problem zaczął się od momentu gdy zdjąłeś osłonę pasa i ją źle zamontowałeś to jakiej odpowiedzi oczekujesz? Zmontuj wszystko tak jak trzeba.Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły
-
Zamieszczone przez Pucer Zobacz postazaczęło wiać w momencie wyprzedzania, nagle
A tak na poważnie ,to czasem brak spinki może przyczynić się do tego że wyciągnie Ci uszczelkę na wierzch. i nawet o tym wiedział nie będziesz bo potem się schowa..
Comment
-
Zamieszczone przez Pucer Zobacz postaBrakowało jednej spinki z przodu więc zamieniłem miejscami (teraz brakuje koło zamka maski)
Podjedź do jakiegoś warsztatu to za free dostaniesz jak ładnie poprosisz.
Najpierw ma działać,potem wyglądać,wsadź cokolwiek a kiedyś poprawisz.
Comment
Comment