Jak bedą działały po roku to będą dobre a nie po miesiącu.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Pióra wycieraczek szyb do Honda Civic VIII
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
dipp są dobre ale do jazdy po mieście. Powyzej 150km/h nie zbierają tylko mażą po szybie.
Co do filtrona nie sugerujcie się ich katalogami - są do d-y. Filtr powietrza się zgadza ale oleju to OP557, nie OP575, a kabinowy k1175 , nie k1187 - mam na mysli h/b-ka, sedana nie wiem.
Comment
-
To temat o wycieraczkach a nie o filtrach!
Nie róbcie zamętu.
Comment
-
Wycieraczki HONDA CIVIC (UFO) 2006r.
Witam wszystkich !!
Jakie polecacie wycieraczki ? ( z allegro wyczytałem, że są dostępne wycieraczki firmy AERO, DIPP, bądź BOSCH ? Bosch wybitnie odskakuje cenowo od poprzedników (170zł - pozostałe 50zł), Nie wiem, ile kosztują w ASO ? podejrzewam, że coś ok. 200zł.
Dajcie znać, które z podanych (mazaków) spełniają najlepiej swoją rolę i czy wszystkie te wycieraczki pasują "swoimi zapięciami"
Będę wdzięczny
Comment
-
To może tak: Jakie wycieraczki pasujące do UFO pozwalają na łatwą wymianę gumek, ew. jakie gumki bez problemu pasują do oryginalnych piór? Próbowałem montować gumki ALCA w oryginalnych piórach i nie wchodziły za bardzo (coś tam nie pasowało, teraz nie pamiętam). Z drugiej strony montaż innych gumek w wycieraczkach DIPP też nie był taki prosty, tam są takie blachy dość mocna ściskające gumę, ciężko to wsunąć :/
Comment
Comment