Na takie pytanie po używaniu ufo przez 3 miesiące odpowiedziałbym: dodałbym podświetlenie głównego wyłącznika szyb w podłokietniku kierowcy oraz podświetlenie przycisków włączających oświetlenie przy lusterku, pogoniłbym też Anglików, którzy nie przykładają się do dobrego spasowania elementów wnętrza ( w moim hałasuje czujnik deszczu - trzeszczy na nierównościach). A co Wy byście usprawnili?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Co bym zmienił w mojej hani?
Collapse
X
-
Ja w moim sedanie też zmieniłbym kraj składania. Turcję na Japonię.Choć teraz mogłyby być napromieniowane od uszkodzonych elektrowni atomowych.
Lub po powodzi.
.Więc chyba jednak nie.
Ale dołożył bym światła dzienne LED.Bo z tymi żarówkami świateł mijania jest trochę kłopotu.Są drogie i trudno je wymieniać.Pozdrawiam.
Comment
-
Dołożył bym automatyczne domykanie szyb z możliwością wyłączenia, kiedy chce zostawić uchylone np gdy stoi w garażu.
Co do ledów to znalazłem taką stronkę www.dadrl.pl tam ludzie walczą o zniesienie obowiązku jazdy na światłach, czas pokaże...
Korektatam jest o światłach mijania....
Last edited by TRAFO; 27-05-2011, 20:42.
Comment
-
Dodam do powyzszych:
1. Usprawniłbym klimatyzacje poprzez: a) dodanie możliwości regulacji ilościowej z nawiewów konsoli środkowej, b) zmianę lokalizacji czujnika temp kabinowej, tak, by jego grzejące sie pobliże nie wpływało negatywnie na wysterowanie klimy c) usprawniłbym algorytm sterowania temperaturą nawiewu poprzez wprowadzenie (lub usprawnienie, jeżeli jest - bo nie odczułem jakoś) funkcji mieszania (powietrze zimne z ciepłym ) by zachować t zw temp komfortu powietrza nawiewanego.
2. Usprawniłbym tylne zawieszenie w 5D sport poprzez zastosowanie innych (lepszych) podkładek, amorków, sprężyn.
Nooo i ten angielski montaż ... - kogo oni tam zatrudniają ... ?
Comment
-
Zamieszczone przez Jurek25 Zobacz postaNooo i ten angielski montaż ... - kogo oni tam zatrudniają ... ?
Co do zawieszenia, nie jeżdżę ekstremalnie więc wolał bym trochę miększe sprężyny.
Comment
-
Zamieszczone przez TRAFO Zobacz postaDołożył bym automatyczne domykanie szyb z możliwością wyłączenia, kiedy chce zostawić uchylone np gdy stoi w garażu.
Co do ledów to znalazłem taką stronkę www.dadrl.pl tam ludzie walczą o zniesienie obowiązku jazdy na światłach, czas pokaże...
Korektatam jest o światłach mijania....
Comment
-
Zamieszczone przez lancet67 Zobacz postaChętnie bym dopłacił za:
1. port usb,
2. światła do jazdy dziennej (już mam),
3. szklane klosze reflektorów,
3. xenony,
4. "twardą" szybę przednią
Comment
Comment