Zamieszczone przez kamillm
Zobacz posta
Zamieszczone przez rambo7
Zobacz posta
Edit: na biegu jałowym, obydwa wentylatory chodzą pracą ciągłą, rurka się nie szroni jest tylko zimna, po podniesieniu na obroty do 2 tys. Czarny wentylator chodzi cyklicznie i biały podobnie wyłącza się na kilka sekund około 3 sekund, widać ze obydwa zwalniają, ale całkowicie się nie zatrzymują załączają się cyklicznie. Obroty 4500 żona trzyma nogę na gazie ja sprawdzam pod maską, dolne kółko tam gdzie idą zielone kabelki się zatrzymuje, pasek się kręci i idą iskry, dosłownie iskry. Kółeczko się zatrzymuje a pasek się po nim kręci. Jak obroty spadają ta kółeczko się tak jakby załącza spowrotem i kręci się non stop. Rurka się szroni Na chwile, to kółeczko zaznaczone na zdjęciu to najniżej położone się zatrzymuje zaczyna iskrzyć i rurka przestaje szronić jedna i druga ta przed i za gwintem. W tym kwadratowym oczku takim metalowym na innej rurce jest kolor zielony. Z tego co widzę ten pasek idzie przez wszystkie kołeczka. Pod autem kapie woda. Teraz to już nie powiem ale mam obawy ze auto Mi się zapali na wyższych obrotach bo jak iskra pójdzie na kabel to spłonę żywcem :/ dlaczego tam idą iskry? I to nie są iskry takie elektryczne tylko takie jak się np. Tnie metal gumówką. Nie powiem ale trochę się boje autem jechać.
ADA1CC94-9349-4606-A5C9-6618B02ED4E3.jpg
Comment