A co się stanie jeżeli ''zadusi'' się silnik? znaczy wrzucisz 6 na postoju, przyciśniesz hamulec i puścisz szybko sprzęgło? Może wtedy wspomaganie zostanie aktywne?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Ciekawy trick
Collapse
X
-
1. wciśnij i przytrzymaj przycisk sel/reset
2. włącz światła
3. włącz stacyjkę na 2 pozycje
4. w ciągu 5 sekund wyłącz światła włącz i wyłącz ponownie
5. w ciągu 5 sekund puść przycisk sel/reset następnie wciśnij i puść przycisk 3 razy
Proszę bardzoniech służy innym
Comment
-
Jeżeli chodzi o to uruchomione wspomaganie przy wyłączonym silniku to jest tak jak podejrzewałem. Sprawdziłem to, zaciągasz ręczny, wbijasz 6 bieg puszczasz sprzęgło, samochód gaśnie a wspomaganie działa nadal. Zagadka rozwiązana ale nie sądzę żeby to okazało się komuś w czymś przydatne
Comment
-
Paluch napisał:
1. wciśnij i przytrzymaj przycisk sel/reset
2. włącz światła
5. w ciągu 5 sekund puść przycisk sel/reset następnie wciśnij i puść przycisk 3 razy
Proszę bardzo niech służy innym
Trochę to skomplikowane.Ja chyba nie spróbuje bo nie wiem czy w 4D to działa.A jak się coś zepsuje?Lepiej się nie bawić na gwarancji.Ale jak ktoś spróbuje w 4D i bedzie działać niech napisze.Last edited by jacek65; 20-07-2010, 17:18.
Comment
-
Zamieszczone przez kabanpastowany Zobacz postaJeżeli chodzi o to uruchomione wspomaganie przy wyłączonym silniku to jest tak jak podejrzewałem. Sprawdziłem to, zaciągasz ręczny, wbijasz 6 bieg puszczasz sprzęgło, samochód gaśnie a wspomaganie działa nadal. Zagadka rozwiązana ale nie sądzę żeby to okazało się komuś w czymś przydatne
Comment
-
Zamieszczone przez Paluch Zobacz posta1. wciśnij i przytrzymaj przycisk sel/reset
2. włącz światła
Proszę bardzoniech służy innym
Comment
Comment