Witam.. Mam male pytanko mianowicie zastanawiam sie jakie sa roznice miedzy Civiciem Type S a Civiciem 5D oczywiscie poza drzwiami pasarzera z tylu ..?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Civic 5D a TypeS
Collapse
X
-
Type-S:
Długość (mm) 4270
Szerokość bez lusterek (mm) 1785
Rozstaw kół przednich / tylnych (mm) 1505 / 1530
Średnica zawracania (od środka koła) (m) 11,1
Koła: 225/45R17 89V
5D:
Długość (mm) 4255
Szerokość bez lusterek (mm) 1765
Rozstaw kół przednich / tylnych (mm) 1505 / 1510
Średnica zawracania (od środka koła) (m) 10,3
Koła: 205/55R16 89V
Comment
-
Zamieszczone przez Outcast Zobacz postaType-S:
Długość (mm) 4270
Szerokość bez lusterek (mm) 1785
Rozstaw kół przednich / tylnych (mm) 1505 / 1530
Średnica zawracania (od środka koła) (m) 11,1
Koła: 225/45R17 89V
5D:
Długość (mm) 4255
Szerokość bez lusterek (mm) 1765
Rozstaw kół przednich / tylnych (mm) 1505 / 1510
Średnica zawracania (od środka koła) (m) 10,3
Koła: 205/55R16 89V
Zasadniczo przy normalnym uzytkowaniu róznice w twardości zawieszenia sa praktycznie nie dostrzegalne.
Comment
-
Zamieszczone przez astrall Zobacz posta5D w wersji sport wyjezdża z salonu na kołach 17
Zamieszczone przez astrall Zobacz postaType S ma ... klimatyzację dwustrefową
Generalnie autor powinien sobie sprawdzić najpierw:
Witaj na oficjalnej stronie Honda Polska. Odkryj najnowsze samochody osobowe i promocje na auta. Zdobądź informacje o autoryzowanych dealerach.
Comment
-
Zamieszczone przez szepiet83 Zobacz posta"siedziska tylnej kanapy się tu nie podnoszą"
nieprawda mam type-s'a '08 i tyle siedziska się podnoszą, trzeba tylkio od spodu odsunąc taki zaczep
Comment
-
Może niefortunnie użyłam stwierdzenia, że się nie podnoszą - chodziło mi o to, że w 5D są tzw "magic seat" - jedna ręką podnosi się siedzisko do góry i blokuje je w tej pozycjy nóżką, która jest pod spodem. tylne drzwi ułatwiaja dostęp do tak wygospodarowanej przestrzeni co bardzo zwiększa funkcjonalnosc auta. Ja bez poblemu wkładam rower do srodka i nie musze się gimnastykować z wstawianiem go na dach albo upychaniem w bagazniku W Type-S podniesiesz siedzenie ale nie zablokujesz go w tej pozycj.
Comment
-
Zamieszczone przez astrall Zobacz postaMoże niefortunnie użyłam stwierdzenia, że się nie podnoszą - chodziło mi o to, że w 5D są tzw "magic seat" - jedna ręką podnosi się siedzisko do góry i blokuje je w tej pozycjy nóżką, która jest pod spodem. tylne drzwi ułatwiaja dostęp do tak wygospodarowanej przestrzeni co bardzo zwiększa funkcjonalnosc auta. Ja bez poblemu wkładam rower do srodka i nie musze się gimnastykować z wstawianiem go na dach albo upychaniem w bagazniku W Type-S podniesiesz siedzenie ale nie zablokujesz go w tej pozycj.
Comment
Comment