Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Co wymienić po kupnie samochodu? pochodzenie Skandynawia

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Zamieszczone przez rambo7 Zobacz posta
    W Szwecji w sumie solą najmniej, jest spec granulat i legalnie kolce. Austria i DAnia soli na potęgę, a Holandia to gnije z soli w powietrzu.
    Nie straszcie panowie. Mam nadzieję że nie będzie aż tak źle. Czytałem wątek o autach z Holandii , gdzieś podawałeś link na forum Rambo.

Comment

Hehe spoko, to już wiadomo skąd nie kupować aut.. Mój kolega sprowadza auta, ze Szwajcarii, ciekawe jak tam wygląda sprawa z soleniem.. jak oglądałem jedno auto stamtąd, to było w całkiem dobrym stanie..
      Moja łódka Civic..
      Mój "klekocik" Ceed..
      New... "Japończyk" e:Hev 2.0
      Coś na temat olejów..

Comment

Zamieszczone przez Grzechu Zobacz posta
        Hehe spoko, to już wiadomo skąd nie kupować aut.. Mój kolega sprowadza auta, ze Szwajcarii, ciekawe jak tam wygląda sprawa z soleniem.. jak oglądałem jedno auto stamtąd, to było w całkiem dobrym stanie..
        Kolega kupił Civic vi gen że Szwajcarii i auto zero rdzy. Byłem w szoku jak zobaczyłem 15 letnią hondę.

Więc zapytowywuje się czy jak rdzy nie będzie to wymieniać świeży olej czy też nie ? [emoji1787]

Comment

Szwajcarzy mają służbowe, po soli swoimi nie jeżdżą bo to często wypasione fury. np Civic 7 gen 2,0 160KM to głównie był standard dla tego właśnie odbiorcy który ma $ a u nas 1,4.
          Kierownik Działu Diesla

Comment

Zamieszczone przez woody Zobacz posta
            Więc zapytowywuje się czy jak rdzy nie będzie to wymieniać świeży olej czy też nie ?
            Weź go obejrzyj i wymacaj organoleptycznie, jak nie jest mocno czarny to przejeździj zimę i potem zmień.. przecież nie wleli tam jakiegoś szajsu... od czerwca wiele nie minęło, zależy bardziej ile km zrobiono.
            Moja łódka Civic..
            Mój "klekocik" Ceed..
            New... "Japończyk" e:Hev 2.0
            Coś na temat olejów..

Comment

Nie bez kozery auta z tamtych regionów mają atrakcyjne ceny.
              Zamieszczone przez Grzechu Zobacz posta
              Weź go obejrzyj i wymacaj organoleptycznie,
              ... poszła zaliczka, już kupił, jest "po imprezie" ..ale nie ma co stresować wood'ego .
              Kierownik Działu Diesla

Comment

Ze Szwajcarii auta są spoko,zawsze były dopasione,przeważnie mocniejsze i nie wiem dlaczego,ale nie widziałem żadnego robaczywego.
                EK9 było tworzone głównie z myślą o tym rynku.

Comment

Working...
                X