Cześć, taka sytuacja: wiosną zauważyłem odpadającą górną część lakieru (mam nadzieję że to tylko ona) na spoilerze mojego UFO. Temat trafił na listę TODO ale nie miałem możliwości zostawienia auta na kilka dni do naprawy, przez co rozszerzył się na większą przestrzeń. Podejrzewam że niezależnie od powierzchni czeka mnie lakierowanie, ale może ktoś miał podobną sytuację i jest w stanie doradzić co zrobić? Trzeba coś z tym w końcu zrobić.
Czy to częsta wada, a może zaczęło się od niezauważonego, zwykłego uszkodzenia mechanicznego? Lakierować cały element czy jakoś leczyć, może polecany warsztat na terenie Trójmiasta? Każda wskazówka jest mile widziana.
Pozdrawiam!
w temacie wątków jest kategoryczny zakaz pisania słów "pomocy" lub "problem". Regulamin pkt 5. Tu nie ma innych tematów jak problemowe, Temat zmieniłem.
Czy to częsta wada, a może zaczęło się od niezauważonego, zwykłego uszkodzenia mechanicznego? Lakierować cały element czy jakoś leczyć, może polecany warsztat na terenie Trójmiasta? Każda wskazówka jest mile widziana.
Pozdrawiam!
w temacie wątków jest kategoryczny zakaz pisania słów "pomocy" lub "problem". Regulamin pkt 5. Tu nie ma innych tematów jak problemowe, Temat zmieniłem.
Comment