witam - kiedyś gdzieś mignęło mi przed oczami na filmiku że na hondzie UFO gość miał spoiler na masce - szukałem w necie i nie mogę niczego takiego znaleźć. Może ktoś się z czymś takim spotkał albo wie gdzie kupić . Pozdrawiam
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
spoiler na maskę honda ugo 2012 2,2 disel
Collapse
X
-
Mam Ci odpowiedzieć jak nawet nie raczyłeś minimum poprawnego języka użyć?
VIIIgen i 2012? ugo? disel? (to jeszcze rozumiem) Weź się ogarnij i napisz jak człowiek.Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły
-
Zamieszczone przez Butler Zobacz postaMam Ci odpowiedzieć jak nawet nie raczyłeś minimum poprawnego języka użyć?
VIIIgen i 2012? ugo? disel? (to jeszcze rozumiem) Weź się ogarnij i napisz jak człowiek.
To ma być VIII gen "UFO" ale 2006 rok silnik 2,2 disel 5 drzwiowy
Comment
-
A opisz mniej więcej jak wyglądał... Ja kojarzę tylko wloty na masce, spoilera jako tako nie bardzo.
Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły
Comment
-
Comment