Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

spoiler na maskę honda ugo 2012 2,2 disel

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• spoiler na maskę honda ugo 2012 2,2 disel

witam - kiedyś gdzieś mignęło mi przed oczami na filmiku że na hondzie UFO gość miał spoiler na masce - szukałem w necie i nie mogę niczego takiego znaleźć. Może ktoś się z czymś takim spotkał albo wie gdzie kupić . Pozdrawiam

Mam Ci odpowiedzieć jak nawet nie raczyłeś minimum poprawnego języka użyć?
    VIIIgen i 2012? ugo? disel? (to jeszcze rozumiem) Weź się ogarnij i napisz jak człowiek.
    Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły

Comment

Zamieszczone przez Butler Zobacz posta
      Mam Ci odpowiedzieć jak nawet nie raczyłeś minimum poprawnego języka użyć?
      VIIIgen i 2012? ugo? disel? (to jeszcze rozumiem) Weź się ogarnij i napisz jak człowiek.
      witam - masz rację - chciałem usunąć post ale nie wiem jak to zrobić.po drugie jestem w pracy i piszę z doskoku więc dlatego takie błędy
      To ma być VIII gen "UFO" ale 2006 rok silnik 2,2 disel 5 drzwiowy

Comment

A opisz mniej więcej jak wyglądał... Ja kojarzę tylko wloty na masce, spoilera jako tako nie bardzo.

Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły

Comment

może chodzi o bra?
          41n6FrJ0YCL.jpg

Comment

Working...
          X