Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Civic VIII - Lifting modelu

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Lift - honda civic sedan 2009

Witam

Proszę o informację jak poznać czy moją Honda civic Sedan z 2009 r jest po lifcie? Czy jest możliwość sprawdzenia po numerze VIN ?

Pozdrawiam

Comment

Witam,

Czy warto napalać się na wersję z 2011 roku ? Czy ta z 2010 nie jest poza grilem identyczna ?

Comment

Zamieszczone przez Wakabayashi Zobacz posta
        Witam,

Czy warto napalać się na wersję z 2011 roku ? Czy ta z 2010 nie jest poza grilem identyczna ?
        Tapicerka tez jest inna

Comment

Zamieszczone przez filipfm Zobacz posta
          Tapicerka tez jest inna
          Jeśli to będzie wersja GT to tapicerka będzie z alcantary z wstawkami ze sztucznej skóry.

WP_20140403_013.jpg

Do tego dosyć rzadkie felgi Electra jak na zdjęciu poniżej (przeszczepiłem je do mojego Tourera właśnie z poprzednio posiadanego GT MY2011) + listwy boczne fabrycznie w kolorze nadwozia:

Untitled.jpg

I najważniejsza chyba rzecz - problem zbyt twardej uszczelki przedniej szyby a co za tym idzie korozji nad nią został rozwiązany dopiero pod koniec 2010 roku.

Rusty_Roof_1.jpg
          Last edited by Lukas; 19-10-2016, 15:20.

Comment

Ta skora jest prawdziwa przynajmniej w GT z roczników ze szmatą pośrodku. Wiem bo zdejmowałem poszycie foteli.
            Na drzwiach za to ładują ceratę

Comment

Pytanie

Witam, cześć. Mam pytanie dotyczące mojego samochodu, miałem niestety kolizję i chcę zamówić części na własną rękę, a nie wiem czy moje autko jest przed czy po liftingu. Proszę o pomoc.

Załączam zdjęcie:
              15139548_174284039703453_1716873422_n.jpg

Z góry dzięki i pozdrawiam.

Comment

Po pierwsze to zapraszam do regulaminu forum, chyba koledze to uciekło bo nie zastosował się do jego zapisów.
                Po drugie to napisz nam co masz w dowodzie rejestracyjnym, pewnie szybko się wszystko ustali.
                Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły

Comment

Ups, przepraszam, no umknęło mi najwidoczniej. Poprawię się.
                  Nie wiem konkretnie co mam podać więc podam co mi przychodzi do głowy:
                  Honda Civic 4DR Hybrid 1,3
                  Rok produkcji 2008
                  JHMFD36208S212669
                  SERIA DR/BAL 3302365
                  NR KARTY POJAZDU AAC1540542

Comment

Masz wersję przed liftem.
                    Moje FD7

Comment

Dziękuję serdecznie

Comment

Oj podałeś wiele danych "wrażliwych" - VIN, nr karty pojazdu, nie zasłonileś rejestracji... na przyszłość uważaj na wstawianie takich danych do internetu To tylko tak w trosce o Twoje bezpieczeństwo A Nam wystarczył rocznik i wygląd nawozia, żeby powiedzieć Ci,że przedliftowy
                        ............................C I V I C
                        .. generacje . wersje usportowione ..silniki
                        . .
                        Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

Witam. Chciałbym jeszcze odświeżyć temat. Była mowa o tym, że po lifcie tylna dokładka z plastra miodu została zmieniona na pełną. Jest to opcją czy regułą? Jeśli widzę wersje GT 2010 rok z plastrem miodu to znaczy, że było coś majstrowane tak?

Comment

Zamieszczone przez vatras Zobacz posta
                            Witam. Chciałbym jeszcze odświeżyć temat. Była mowa o tym, że po lifcie tylna dokładka z plastra miodu została zmieniona na pełną. Jest to opcją czy regułą? Jeśli widzę wersje GT 2010 rok z plastrem miodu to znaczy, że było coś majstrowane tak?
                            Tak. Opcja byl GP pack - i tak jest fragment plastra miodu. GT powinien miec gładką dokładkę polakierowaną w kolor budy.

Comment

Dziękuję. Oglądałem jedną taką GT z plastrem, no i wychodzi na to, że słuszne miałem podejrzenia, że coś majstrowane z tyłu było.

Comment

Working...
                              X