Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Civic VIII - Lifting modelu

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Slowem, szukaj poliftowego Executive no takie rzeczy (czujniki, USB, dwustrefowa klima) to tam.
    ............................C I V I C
    .. generacje . wersje usportowione ..silniki
    . .
    Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

Przedliftowe też miały dwustrefową klimę.
      Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły

Comment

No o takiej chyba myśle i taka mi zostanie.Przedliftowe ufo.Chyba że znajde poliftowe ale to graniczy z códem do 6 tys funtów

Comment

Ale USB i czujników już standardowo przedlifty nie mają z tego co kojarzę
          Chociaż można to akurat poprawić...
          ............................C I V I C
          .. generacje . wersje usportowione ..silniki
          . .
          Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

Usb by mi sie bardzo przydało.Chyba tzreba dokupic na allegro modół pod zmieniarke. No i sie pobawic zeby to gdzies schowac.
            Innej opcji chyba nie ma oprucz wymiany radia i drogiej ramki i kabli.
            Czy wszystkie polifty maja usb?

Comment

Czujniki w wersji przed liftem były w opcji.
              Civic VIII 1.8 Executive

Comment

mam werscje PL Exe ,Po numerze vin ,sprawdzeniu wyposażenia wynika jednoznacznie ,ze auto ma czujniki parkowania.Moduł parkowania z czujkami.Rocznik 2008.VIN pokazuje z jakim wyposażeniem auto wyjechało z fabryki.
                pzdr
                Zamieszczone przez Hayabusa Zobacz posta
                Czujniki w wersji przed liftem były w opcji.

Comment

A gdzie sprawdzałeś ten swój nr vin?

Być może masz egzemplarz z innego rynku? W przedliftowych modelach "na polskę" czujniki cofania były elementem akcesoryjnym, nie montowanym fabrycznie. Nie można ich było zamówić do produkcji. Jak już to przy odbiorze u dealera, przy czym rzadko montowane były oryginalne akcesoryjne (ze względu na cenę).

Comment

Zamieszczone przez Pik Zobacz posta
                    A gdzie sprawdzałeś ten swój nr vin?
                    a jak myslisz, przeciez nie w internecieW ASO w ktorym auto jest serwisowane.Nie ma takiej opcji jak inny rynek.Auto kupine za grubą gotowke w Honda PL.Własciciel czekał miesiąc
                    pzdr
                    p.s.Przez 20 lat jezdziłem Fordami i tam rowniez spotykałem sie ,ze wersja wersji nierówna.

Comment

Panowie czy warto pakować sie w nawigacje? Jak jest z mapami pomijając originalne?
                      Lepsza ta w hondzie czy garmin tom tom>?
                      Na koniec zapytam o mp3.Prawdopodbnie kupie przedliftowa.
                      Widziałem urzadzenia które montuje sie w miejsce zmieniarki
                      Czy majac nawigacje to wejscie w radiu jest juz zajete?

dziekuje
                      Last edited by irlandczyk007; 24-07-2015, 23:16.

Comment

Na pokrycie dróg nie narzekam.
                        Na minus to grafika nawigacji z ubiegłej epoki i trochę niezrozumiały algorytm wyliczania tras który ma bardzo duży nacisk na priorytetowe używanie dróg krajowych i autostrad.
                        Ale auto używam od ponad czterech lat i ani razu nie musiałem się posiłkować graminem/tom tom itp, zawsze doprowadza do celu.
                        Czy lepsze są inne zewnętrzne nawigacje... Mimo powyższego myślę że tak. Punkty kontroli, omijanie korków, roboty drogowe i inne bieżące zdarzenia nie potrafi obsłużyć Hondowska nawigacja.
                        Jeśli chodzi o podłączenie emulatora zmieniarki - owszem, miejsce podpięcia jest zajęte, dlatego trzeba kupić tzw. Honda Y Cable
                        Będziesz miał więcej pytań to zerknij do odpowiednich wątków, tam uzyskasz pełne info
                        Nawigacja
                        Emulator zmieniarki
                        Last edited by Butler; 25-07-2015, 06:23.
                        Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły

Comment

Zapytam jeszcze o czujniki cofania.Jesli oryginalnie to w jaki sposób to działa?Pikanie? Sam dzwiek?Wersja bez navi?Jak to sie ogólnie sprawdza.Warto w to ładować?

Comment

Czemu nie używasz wyszukiwarki forumowej? Zadaj pytanie w odpowiednim temacie, wielce prawdopodobne że sama jego lektura Ci wystarczy.
                            https://www.civicforum.pl/showthread...hlight=cofania

Comment

Zamieszczone przez irlandczyk007 Zobacz posta
                              Na koniec zapytam o mp3.Prawdopodbnie kupie przedliftowa.
                              Widziałem urzadzenia które montuje sie w miejsce zmieniarki
                              Czy majac nawigacje to wejscie w radiu jest juz zajete?
                              Tak, nie ma opcji żeby nie.

Comment

Korzystajcie z wyszukiwarki forumowej...
                                https://www.civicforum.pl/showthread...carLink-Yatour

Comment

Working...
                                X